Şimdi Ara

Yurt içi iPhone 4 Alanlar - Alamayanlar -(Fiyat-Taksit-Bayi-Stok) bilgi versin lütfen (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19.248
Cevap
6
Favori
1.006.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARkadaşlar ben iphone 4 ümü türkcell bayiisinden satın aldım. ancak misrosim ile kontorlü hattımı eşleştiremedi.acaba kontorlü ve faturalı hatlar için ayrı microsim mi var?
  • iPhone 4 16GB Vodafone Kontratlı, Vodafone Beyazıt;

Vodafone midi 400DK heryöne.... 35,00 TL, Bu tarife şart değil. Herhangi bir Vodafone cep avantaj tarifesini seçmeniz yeterli. Mini bile olur.
    Aylık cepnet.............................. 7,99 TL, iPhone olupda internet paketi almamak zaten olmaz.
    Cihaz bedeli.............................. 57,01 TL, 24 ay taahhüt ve simkilit. Toplam tutarı 1368,24 TL.
    Mikrosim................................... Ücretsiz, ellerinde var hemen veriyorlar ve saniyeler içinde aktif oluyor.
    Toplam Aylık Ödeme................. 100,00 TL, Cihaz bedeli 1368 TL dir, faturayıda bu rakama kesiyorlar. Geri kalanlar hizmet için ödediğiniz para.
    +Paket dahilindeki Görüşme süreleriniz yurtdışı Vodafone aboneleri ile yapılan sesli görüşmeler içinde geçerli.
    +Vodafone RED üyeliği.

Öncelikle 6 ay faturasını aksatmamış bir abone iseniz kredi kartına gerek yok. Aksi takdirde, kampanya bedelinin ilk 12 taksidini WorldCard veya Bonuscard'ınızdan çekiyorlar. Ben 57,01 TL*12=687,12 TL'lik tutarı kredi kartımdan çektirdim. Faturam ise ilk 12 ay 42,99 TL gelecek. Son 12 ay, cihaz bedelinin taksitleri dahil olacak ve toplamda 100 TL fatura gelecek.

Sonuç : Kralsın Vodafone!

• birisi açıklasın lütfen vodafone dan iphone 4 16 gb modelini alırken 100x18 ay + 250 lira olan olay
    kontrat için kredi kartımızdan ne kadar para çekilecek ? kredi kartı limitimiz ne kadar açık olmalı ?
    faturasız hattım var bu geçerli olur mu ?
  • tepe nautilus alısverıs merkezı vodafone 1590 tl kontratsız...
    apple store pupa (caddebostan,istinye park)... 1799 tl 16gblık.

aynı urunun aynı garantısı neden fark var anlamak mumkun degıl sordumda yanı ne fark var turkcellde vodafoneda daha ucuz hıcbır farkı yok bızde o sekılde dıyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dozdoz -- 24 Eylül 2010; 15:47:20 >
  • Bir kaç gün öyle satarlar ki ceplerine para girsin biraz sonra normal fiyatına çekerler ne denilir bunlara bilmiyorum.
  • Arkadaş aldı Ankara Teleses Meşrutiyet Cad. TIM'den 1990 TL 32 GB iPhone 4 İş bankası 10 taksit world 10 taksitte yaapıyolardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: dozdoz

tepe nautilus alısverıs merkezı vodafone 1590 tl kontratsız...
    apple store pupa (caddebostan,istinye park)... 1799 tl 16gblık.

aynı urunun aynı garantısı neden fark var anlamak mumkun degıl sordumda yanı ne fark var turkcellde vodafoneda daha ucuz hıcbır farkı yok bızde o sekılde dıyor .

Diğer yerlerin stokları bitecek, onlarda o fiyattan satabilecek. Geçen sene öyle olmuştu 3GS'de. 1650 gibi bir rakamdan piyasaya girmişti, 2 hafta sonra her yerde 1800 demeye başladılar ellerinde stok olanlar. Fiyat farkını anlamıyorum diyenler var, bazı bayiler ekstra kar koyuyor kendine göre işte, anlamayacak ne var.

• quote:

Orijinalden alıntı: pillibebek

Arkadaş aldı Ankara Teleses Meşrutiyet Cad. TIM'den 1990 TL 32 GB iPhone 4 İş bankası 10 taksit world 10 taksitte yaapıyolardı

çok vermiş. ama koymaz galiba kendisine
  • quote:

Orijinalden alıntı: broodofqueen
    iPhone 4 16GB Vodafone Kontratlı, Vodafone Beyazıt;

Vodafone midi 400DK heryöne.... 35,00 TL, Bu tarife şart değil. Herhangi bir Vodafone cep avantaj tarifesini seçmeniz yeterli. Mini bile olur.
    Aylık cepnet.............................. 7,99 TL, iPhone olupda internet paketi almamak zaten olmaz.
    Cihaz bedeli.............................. 57,01 TL, 24 ay taahhüt ve simkilit. Toplam tutarı 1368,24 TL.
    Mikrosim................................... Ücretsiz, ellerinde var hemen veriyorlar ve saniyeler içinde aktif oluyor.
    Toplam Aylık Ödeme................. 100,00 TL, Cihaz bedeli 1368 TL dir, faturayıda bu rakama kesiyorlar. Geri kalanlar hizmet için ödediğiniz para.
    +Paket dahilindeki Görüşme süreleriniz yurtdışı Vodafone aboneleri ile yapılan sesli görüşmeler içinde geçerli.
    +Vodafone RED üyeliği.

Öncelikle 6 ay faturasını aksatmamış bir abone iseniz kredi kartına gerek yok. Aksi takdirde, kampanya bedelinin ilk 12 taksidini WorldCard veya Bonuscard'ınızdan çekiyorlar. Ben 57,01 TL*12=687,12 TL'lik tutarı kredi kartımdan çektirdim. Faturam ise ilk 12 ay 42,99 TL gelecek. Son 12 ay, cihaz bedelinin taksitleri dahil olacak ve toplamda 100 TL fatura gelecek.

demek ki $ubeden $ubeye fark ediyor ben $imdi $i$lideki vodo ya gittim kontratsiz sati$ $uan yok 1-2 hafta sonra olur dedi eleman.eger yazdiniz gibiyse yani ilk 12 taksiti kredi kartindan cekip geri kalani faturaya yansiyorsa cok çok iyi.

• yahu anlamadıgım sahibinden.com, gittigidiyor.com da fiyatların çogu 2000 tl üzerinde. bunlar çok mu uyanık yoksa hala farkında degiller mi
  • Şu anten problemi giderilmiş yeni gelecek olan versiyonlarını alsanız daha iyi olmaz mı? Yeni modeller geldiğinde bunların 2. el piyasası da düşecektir hem, ciddi bir zarar sözkonusu olabilir.
    Muallakta kalmış olanların beklemesini tavsiye ederim. Sonuçta az bir para verilmiyor.
  • Arkadaşlar Turkcell Müsteri hizmetleri 16 Gb için 805 Euro, 32 Gb için de 950 Euro fiyat veriyor. Sakın fazla para vermeyin. Ben de Kanyondan aldım ve çok sıra var..(Kontratlı aldım, 3G S 16 gb'ımı 1210 tlye satmıştım ve Sim Locksuz 16 Gb iPhone 4 Kullanıyordum, daha önceki kontrat cayma bedeli olarak 1314 tl ödedim bunu da 185 tl büyük paket olarak aldım)
  • quote:

Orijinalden alıntı: leon5366

quote:

Orijinalden alıntı: broodofqueen
    iPhone 4 16GB Vodafone Kontratlı, Vodafone Beyazıt;

+Vodafone RED üyeliği.

demek ki $ubeden $ubeye fark ediyor ben $imdi $i$lideki vodo ya gittim kontratsiz sati$ $uan yok 1-2 hafta sonra olur dedi eleman.eger yazdiniz gibiyse yani ilk 12 taksiti kredi kartindan cekip geri kalani faturaya yansiyorsa cok çok iyi.

Telefonu aldım kardeşim. Yukarıdakiler rivayet değil, gerçek. Ayrıca bu şartlar kontratlı satış için geçerli. Sanırım tamamını okumadın.

• quote:

Orijinalden alıntı: NiHilistt

yahu anlamadıgım sahibinden.com, gittigidiyor.com da fiyatların çogu 2000 tl üzerinde. bunlar çok mu uyanık yoksa hala farkında degiller mi

2000den 1200-1300e inmek arkadaşlara biraz koyacakta ondan inemiyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: SUAVI

Şu anten problemi giderilmiş yeni gelecek olan versiyonlarını alsanız daha iyi olmaz mı? Yeni modeller geldiğinde bunların 2. el piyasası da düşecektir hem, ciddi bir zarar sözkonusu olabilir.
    Muallakta kalmış olanların beklemesini tavsiye ederim. Sonuçta az bir para verilmiyor.

Bekleme süremiz ne olacak sence? Ne zaman gelecek yeni versiyon? Ayrıca her sene yeni versiyon çıkıyor. Bekle bekle nereye kadar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bizhy

quote:

yahu anlamadıgım sahibinden.com, gittigidiyor.com da fiyatların çogu 2000 tl üzerinde. bunlar çok mu uyanık yoksa hala farkında degiller mi

O değil de ben en çok Gold Bilgisayara gülüyorum. 2700 tlye satıyordu. Hediye eder herhalde LCD tv alanlara..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SUAVI

Şu anten problemi giderilmiş yeni gelecek olan versiyonlarını alsanız daha iyi olmaz mı? Yeni modeller geldiğinde bunların 2. el piyasası da düşecektir hem, ciddi bir zarar sözkonusu olabilir.

helal be kardeşçim, ben de bunu söylüyorum sabahtan beri.. sıraya girmeler, haykırışlar, bu panik.. noluyor kardeşim ya, nedir bu sabırsızlık.. vay anam babam ya..
  • İzmir TİM'lerde stok durumu nedir? Alan var mı?
  • Kurumsal hat sahibiyim. kurumsal hatlarda ödemeler daha ilginç

mini paket fiyatı 16gb için 79, 32gb için 89 tl

bu pakete 4gb internet ve 6 saatlik konuşma hediye
    ama ilginçtir ön ödeme yerine son ödeme yapmışlar son faturanıza 320tl fazladan geliyor.

ama yinede bu haliyle bile 95tlx24 ten daha ucuza ve ekstradan 4gb internet paketiyle gelmiş oluyor.

hesaplarsak:

79Tl x24 = 1896 + 320Tl Son ödeme = 2216

normal hatlarda tarife:

95TLx 24 = 2280 Tl

Hemde kurumsal hatlara 4gb normal hatlara 1gb internet veriliyor. kurumsal hattınız varsa sanırım daha karlı oluyorsunuz

yanlız işin ilginç yani henüz telefonu alamamış olmam. 'sistem' den kaynaklanan bir problemden dolayı hattıma bütün iphone modelleri tanımlanmış fakat iphone4 paketi alabileceğim henüz tanımlanmamış. son 2 senede turkcell 'sistemi' ile ilgili yaşadığım 5. problem olduğu için (ilk 4 ünde yanlış faturalandırma yaptıklarından düzeltme yaptırdım) yarında problem çözülmez ise vodafone ile görüşmelere başlamayı düşünüyorum

• gold'dan 2.700 alanlara tabiri caiz ise 1.100 lira girdi.. kusura bakmasınşar ama hak ettiler.. yatmamış, uyumamış, daha ortada fiyat yok, satan yok, herşey muallakte iken gitmiş almış gold'dan..
    ama dur ya kaç kişiye hava attı o alanlar var ya.. ego'ları tavan yaptı.. mutlu yaşadılar belli bir süre.. şimdi arkalarından ömrü billah keriz diyecekler..valla bir tanesini görsem çok gülerim ya..
    kerizlik, salaklık adına ne dersen de!

quote:

Orijinalden alıntı: sezersunar

quote:

Orijinalden alıntı: bizhy

quote:

O değil de ben en çok Gold Bilgisayara gülüyorum. 2700 tlye satıyordu. Hediye eder herhalde LCD tv alanlara..

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.