Şimdi Ara

Yurt Dışındaymışım gibi Net

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ben internette gezinirken mesela facebook açarken twitter açarken ya da google aramalarında beni yurt dşında görmesini istiyorum proxy yaptım mesela speed test ya whatsmyip.comhttp://mylocation.org/ da newyork gözüküyorum ama faceye falan girerken yine tükçe açılıyor kendi facemden değil biliyorum o çnceden türkiyeden açılmış ama yeni facebook ve twitter hesabı açmam gerek ama bu sitelere girince türkçe açılıyor

yani kısacası lokasyonumun mesela amerika olmasını istiyorum bunu nasıl yapabilirim??sanki orda yaşıyormuşum gibi olmalı

teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi udede -- 11 Temmuz 2015; 23:05:22 >

• Hotspot shield elite full sürümü işini görebilir. Ben sadece amerikadan izlenebilen videoları bu programla izleyebiliyordum. Tarayıcıların geçmişlerini programı açmadan önce silsen iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lodos denizcisi -- 12 Temmuz 2015; 21:28:46 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeş neler izlicen acaba
  • chrome a zenmate yükle her yer berraklaşsın kardeşim.

zenmate

• Zenmate öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hbehlıul

kardeş neler izlicen acaba

bişey izlemeyecem kardeş sadece elimde bi kaç tane 50$ google adwords çeki var bunu kullanmam için amerika lokasyonunda açılmış mail istiyor bi türlü beceremedim yine türkiyede görüyor beni hotspot denedim yine aynı kullanmadım yani!! :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raides

Zenmate öneririm.

tmm deneycem bakalım inşAllah olur çok teşekkürler!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.