Bildirim
Yurt dışından bilgisayar toplama
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Orda kaça geldiğini bilmeden bişey söyleyemeyiz daha önemlisi garanti durumu var.Bir sıkıntı oldugunda garanti için hollandaya göndermeniz gerekebilir uluslarası garanti veren bir marka değilse -
quote:
Orijinalden alıntı: Fatih211
Orda kaça geldiğini bilmeden bişey söyleyemeyiz daha önemlisi garanti durumu var.Bir sıkıntı oldugunda garanti için hollandaya göndermeniz gerekebilir uluslarası garanti veren bir marka değilse
işte benim için önemli olan fiyat farkı olurmu değer mi almaya garanti konusunda uluslararası bakacağım -
Dolar Turkiyede bu kadar artmışken an itibariyle daha ucuza gelecektir tahminim ama her marka da uluslarası garanti vermiyor benim bildiğim evga corsair ve sandisk var. -
quote:
Dolar Turkiyede bu kadar artmışken an itibariyle daha ucuza gelecektir tahminim ama her marka da uluslarası garanti vermiyor benim bildiğim evga corsair ve sandisk var.
peki bu ürünleri alırken hangi siteden alabiliriz yada mağazası olan bir site -
up -
cevap verecek birisi yok mu -
Bilmiyorum hollandaya hiç gitmedim :) -
quote:
Bilmiyorum hollandaya hiç gitmedim :)
:D cevap verecek kimsede yok yurtdışından alışveriş nerelerden yapabilirim ki
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X