Şimdi Ara

Yurt dışından bilgisayar toplama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar mart 15 te bir akrabam hollanda ya gidicek normalde yazın 3000 tl lik sistem toplamayı düşünüyordum ancak bu fırsat kaçmaz dedim şimdi parçalara yurtdışından alsam fiyat farkı fazla olurmu almaya değer mi yoksa türkiye den mi toplayım fiyat 3000 tl cevaplarınızı bekliyorum

• Orda kaça geldiğini bilmeden bişey söyleyemeyiz daha önemlisi garanti durumu var.Bir sıkıntı oldugunda garanti için hollandaya göndermeniz gerekebilir uluslarası garanti veren bir marka değilse
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih211

Orda kaça geldiğini bilmeden bişey söyleyemeyiz daha önemlisi garanti durumu var.Bir sıkıntı oldugunda garanti için hollandaya göndermeniz gerekebilir uluslarası garanti veren bir marka değilse

işte benim için önemli olan fiyat farkı olurmu değer mi almaya garanti konusunda uluslararası bakacağım
  • maxpayne_55 M kullanıcısına yanıt
    Dolar Turkiyede bu kadar artmışken an itibariyle daha ucuza gelecektir tahminim ama her marka da uluslarası garanti vermiyor benim bildiğim evga corsair ve sandisk var.
  • quote:

Dolar Turkiyede bu kadar artmışken an itibariyle daha ucuza gelecektir tahminim ama her marka da uluslarası garanti vermiyor benim bildiğim evga corsair ve sandisk var.

peki bu ürünleri alırken hangi siteden alabiliriz yada mağazası olan bir site
  • up
  • cevap verecek birisi yok mu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yurt dışından anakart getirme
    6 yıl önce açıldı
    izmirde bilgisayar toplama????
    20 yıl önce açıldı
    İzmir'de bilgisayar toplama
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • maxpayne_55 M kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum hollandaya hiç gitmedim :)
  • quote:

Bilmiyorum hollandaya hiç gitmedim :)

:D cevap verecek kimsede yok yurtdışından alışveriş nerelerden yapabilirim ki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.