Şimdi Ara

YURT DIŞINDAN 2. EL ARAÇ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
30.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar bu konuya belli ki uzun süredir bakan yok zaten yurt dışından araç getirme konusu da uzun süredir hayal olmanın ötesine geçmiyor. ancak bu yaz bulgaristandan dönen bi arkadaşın gümrük memurlarından öğrendiğine göre sözde bu konuda bi yasa üzerinde çalışılıyormuş. 2009 ocakta onaylanacak falan demişler çift vatandaşlar yurt dışından araba getirebilecek artık falan die bi konuşma geçmiş ama herangi bi yerde resmi bi bilgi bulamadım. ve yasayla ilgili söylentiyi birbiriyle alakası olmayan kişlerden duymaya başladım yani baya büyük bi söylenti dolaşıyo ortalıkta bi biglsi olan varsa ya da öğrenebilceğimiz biyer biliosanız yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bestam

Arkadaşlar bu konuya belli ki uzun süredir bakan yok zaten yurt dışından araç getirme konusu da uzun süredir hayal olmanın ötesine geçmiyor. ancak bu yaz bulgaristandan dönen bi arkadaşın gümrük memurlarından öğrendiğine göre sözde bu konuda bi yasa üzerinde çalışılıyormuş. 2009 ocakta onaylanacak falan demişler çift vatandaşlar yurt dışından araba getirebilecek artık falan die bi konuşma geçmiş ama herangi bi yerde resmi bi bilgi bulamadım. ve yasayla ilgili söylentiyi birbiriyle alakası olmayan kişlerden duymaya başladım yani baya büyük bi söylenti dolaşıyo ortalıkta bi biglsi olan varsa ya da öğrenebilceğimiz biyer biliosanız yardımcı olursanız sevinirim

Kaç yıl oldu?Hala aysa falan yok ben de bugün baktım dedim bir porshe getirteyim ancak sonunda vergileri bindirdiler mi buradaki fiyat oluyor hatta daha yukarısı.

• Başınıza bela almayın...Orada ucuz olan bizim gümrüğe girdimi pahalı oluyor..Ben bedava aldım, babamın hediyesi, sokakta buldum bile desen rayiç bedeli oradaki fiyatı belli...Onun üzerine YÜKLEYEBİLDİKLERİ KADAR...kanunlar ne diyorsa vergi bindiriyorlar..İlave aksesuar varsa birde onlara bindiriyorlar...Bakıyorsun burada alsan daha ucuza alacaksın..En az 3 ay uğraşıyorsun..Bulgaristan çok daha riskli...AVRUPADA ÇALINAN BİR ÇOK ARABA ORADA SATILIYOR. ..Kayıtları interpolde mevcut..Sigorta şirketleri bildiriyorlar..Buraya gelince motor şase numarası kazıntı, silinti ne olursa olsun..Buluyorlar, gümrükte el koyuluyor...Film kopuyor..En kral arabayı 10 yıl açıkta çürütüp hurda olarak ihale ile satıyorlar..

• Yurtdışından araç getirenden vergi alınmasa. Anguslardaki gibi şartlar kolaylaştırılsa. yerli et kilosu 30 tl iken anguslar 15 tl idi :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar benım nısanlım yurt dısında ama alman watandası degıll turk watandası dogdugundan berı orda yasıyo ama turk watandası olarak. turkıyede yasıyacaz gelırkende araba getırmek ıstıyoruzz bunun b yolu warsa öğrenmek ısterımm
  • Yeni torba yasada bir madde olması lazımdı.
    Araştıran var mı?
    Bende Porsche almak istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.