Şimdi Ara

Yurt Dışında Okumak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yurt dışında okuyan kendi/tanıdığı olan var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelimelerleingilizce -- 6 Ağustos 2016; 20:53:52 >

• VAR TABİ BUYUR
    MAKEDONYA ECZACILIK 4 SINIF DEVLET UNIVERSITESI OGRENCISIYIM
  • gorguludeniz G kullanıcısına yanıt
    Farklı ülkede farklı kültürde okumak/yaşamak nasıl, rahat mısın ?
  • RAHATIM YSTEDYGYN YEMEKLERY MUHAKKAK KY AVM LERYNDE BULABYLYRSYN BULAMASANDA TAKSYYE BYN TÜRK MARKET DE HEMEN GETYRYRLER BAK BEN KOLOMBYYAYA GEZMEYE GYTTYM ORADA TÜRK MARKET VAR VANTUARA YA GYTTYM SOMALYYE GYTTYM TÜRK MARKET VAR HER YERDE HAYATTA YEMEK SORUNUNDA SIKINTI CEKMEZSYN

YNSANLARA YALAN SÖYLEME HRYSTYYANLAR HYÇ SEVMEZLER ! YURTDISI OLDUGUNDAN OYLE DEDIM.

RAHATIM RAHATLIKTA USTUME YOK KIMSE KIMSENIN TAVUGUNA KIS DEMEZ!
  • SDU'de okuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorguludeniz

RAHATIM YSTEDYGYN YEMEKLERY MUHAKKAK KY AVM LERYNDE BULABYLYRSYN BULAMASANDA TAKSYYE BYN TÜRK MARKET DE HEMEN GETYRYRLER BAK BEN KOLOMBYYAYA GEZMEYE GYTTYM ORADA TÜRK MARKET VAR VANTUARA YA GYTTYM SOMALYYE GYTTYM TÜRK MARKET VAR HER YERDE HAYATTA YEMEK SORUNUNDA SIKINTI CEKMEZSYN

YNSANLARA YALAN SÖYLEME HRYSTYYANLAR HYÇ SEVMEZLER ! YURTDISI OLDUGUNDAN OYLE DEDIM.

RAHATIM RAHATLIKTA USTUME YOK KIMSE KIMSENIN TAVUGUNA KIS DEMEZ!

Nick-entry uyumsuzluğu . Büyük harfle yazmayın hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Diğer ülkelerde (büyük ülkelerde) din farklılıklarını nasıl karşılıyorlar ?
  • kimse kimsenin dinine karısmıyor her yerde camii bulabilirsin oyle tv lerde gorgumuz gibi degil hicbirsey insanlar insan olana bisey yapmıyor kardescesine yasıyorlar.
    Peki para sıkıntısı oluyor mu ?
  • olmuyor fakat eşşegi sağlam kazıklara baglamak gerekir hep bi kenarda 20 euro olsun kotu zamanlar ıcın
  • Gıdecegın yer musluman ve Turk Yogunsa Kı bu buyuk ulkelerde hakkeza oyle sorun yasamassın zaten turk mutfagı almanya fransa vs gıbı yerlerde cok meshur olmus ıtalya bıle yasaklamayı dusunuyor manhattanın ortasında bıle donercı bulursan sasırma

Gercektende Cok buyuk Bır ulkeyız Bakıyorum avrupaya mc ve donerden baska yedıklerı bısey yok Bencde sorun hıc yasamassın Zaten gıdecegın yer bulgarıstan makedonya ve bunun gıbı kucuk balkan ulkelerıyse oralardada Turkler yogunlukta Sorun

yasamassın avrpada Hıc yasamasın Etını yahudılerden alabılırsın musluman yoksa Mesela amerıkada genelde Eger et Musluman yoksa bulamıorsan Yahudılerden alırsın yıyecek gene oyle bas lıfereando vs gıbı uygulamalara doner yaz arabayla getırıp brakırlar uygunda fızatı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.