sırasıyla: doktorluk- dil öğrenen hemen hemen herkes çıkıyor ee, makine- özellikle savunma sanayiinde çalışanlar hollandaya ellerini kollarını sallayarak gidiyorlar, diğerleri de pek zor değil inşaat: rusya, körfez ülkeleri, balkan ülkeleri, atlas ülkeleri çok rahat gidebilecekleri yerler. Binlerce dolar maaş alıyorlar ve buralar sandığınız kadar kötü yerler değil. bilgisayar mühendisleri: itüden tanıdığım 20 arkadaşımdan sadece 2si çıkabildi. 2.sınıf üniversitelerden tanıdıklarım asgari ücretin 1 tık fazlasını alıyorlar y.dışı hayal < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
yurt dışına en rahat cıkan meslek

-
-
bilgisayar mühendisliğinde patladım, verdiği doğruların hiçbiri doğru değil
-
Hocam üzülmeye başladım sana cidden neden yapıyon ki bunu tamam anomimiz ama kendi öz saygın olmalı
Stop it,get some help
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9D49F2C43 -- 22 Haziran 2022; 0:12:39 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu inşaat mühendislerinin Rusya ya gittiğini duymuştum. Neden Rusya?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
300k ybs mezunuyum şuan bill gates yanımda
bu trolle inanmayın ceng yazın yurtdışı garanti
adam doğru söylemiş bu arada , her dil öğrenen doktor (özellikle almanca) yurtdışına çıkar ama cengde boun itü mezunlarından donanımlı olanları anca gider , bunu anlamayacak kadar davar dolu forum maalesef :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05D0CDBDD -- 22 Haziran 2022; 0:23:27 > -
hocam senin konuları gülerek okuyorum. sanırım bizi eğlendirmek için böyle şeyler yapıyorsun
türk inşaat şirketleri çok büyük ve dünyanın her yerinde varlar. Sovyet Rusya yıkıldıktan sonra yeni Rusyayı imar edenlerin başlarında Türkler geliyordu. Rusya'dan savaştan sonra çekilenler oldu ama onun dışındakilerde sorun yok. Daha yeni bir arkadasim sirbistana gitti
cocuklugumdan beri bilgisayarla ilgileniyorum(oyun oynuyorum) bilgisayar mühendisliği hayalim diğerleri gibi popüler diye tercih etmiyorum
sana acıyorum
-
Artık engellemenin vakti geldi mi ne
çözemedim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X