Şimdi Ara

Yurt dışına çıkma imkanını kullanır mıydın?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Yurt dışına çıkma imkanını kullanır mıydın?

(En Son Oy Tarihi: 10.10.2019)
Giriş
  • Evet beyler mezun oldunuz diliniz süper araştırıyoesunuz almanyada abd de çalışabileceğiniz pozisyonlar olduğunu görüyorsunuz bu gibi ülkelere gider miydiniz ülkemizde mi kalırdınız?
    Benim duruma göre değişecek gitmek istemiyorum Türkiyeden istediğim şeyler gerçekleşirse sadece gezmeye giderim yurt dışına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilk100aslanı -- 15 Ekim 2018; 11:3:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faber12 -- 10 Mart 2021; 20:56:22 >
  • Kararsizim açıkçası.

• Ülkemi seviyorum ama insanlarının büyük çoğunu, yaygın olan dini, yenilik karşıtlığını ve bana verdiği imkanları (!) sevmiyorum. İyi biliyorum ki burada mühendis falan olursam adam yerine konmayacağım. O yüzden yurt dışına gitme imkanımı kullanırdım.

• Universiteden mezunsun, dil sıkıntısı hiç yok ve yurt dışında, abd veya almanya'da iş buldun doğru anlamış mıyım?
    Bu şartlar dahilinde, maaşı aşırı düşük değilse, çok özel ailevi bir durum falan yoksa HERKES gider.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikigai -- 15 Ekim 2018; 11:27:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikigai

Universiteden mezunsun, dil sıkıntısı hiç yok ve yurt dışında, abd veya almanya'da iş buldun doğru anlamış mıyım?
    Bu şartlar dahilinde, maaşı aşırı düşük değilse, çok özel ailevi bir durum falan yoksa HERKES gider.
    Gitmeyen olur canım mesela ben istediklerim gerçekleşirse gitmeyeceğim

• Yurtdışına gidip çalışmak Atatürk zamanını hatırlatıyor bana birinin mandası olmak gibi. Ülkeyi kalkındırmak yerine gidip rahat koşullarda çalışmak çok saçma. (Bir Aziz Sancar bir Canan Dağdeviren olacaksa gitsin ama millet gidip o parayla ne arabalar alırım ne evler alırım kral gibi yaşarım bee diye düşünürse olmaz!)

Ayrıca bu forumdakilerin düşündüğü gibi yurtdışına gitmek çokta zor değil. Hatta hiç zor değil. Dil bilsin yeter. Uygun pozisyon bulmak biraz zor olur ama isteğine kolaylıkla ulaşır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• Ülkemi seviyorum, dolar 100 tl olsada gitmem diyip gitmek isteyenleri aşşağılayanlar bilin diye söylüyorum OYUNCULUĞUNUZ SIFIR, ve evet şuanda bunu okuyan, aşırı milliyetçi kardeşim üstüne alınabilirsin.
  • fırsat olsa 1 dakika durmam, belki ülke siyasal islamın pençesinden kurturulsa geri gelirim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Türkiyede para kazanmak çok kolay kendini geliştirmek ilerletmek çok zor sen hangisini istiyorsun soru bu bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.