Şimdi Ara

Yurt dışı çıkış harcı zamlanıyor, IMEI kaydında yeni dönem (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
410
Cevap
4
Favori
25.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yetmez bu size oy verenler hakini verin yuklenin zama vergiye tum verlgileri twkrar 2 ye 3 katlayin yiyecelerinde 100/ 80 i vergi olmali millet obezite oluyor saglıga zararli

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İmei çakmaya engel olamazlar. İmeisi degiştirilebilen telefonlar oldukça engelleyemezler.
  • Farfaraway21 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle dogru , vede piyasadaki eski telefon sayisi cok fazla , imei bitmez yani

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bazılarına para lazım mesala saraylara,suriyelilere,filistinlilere,talibana yani afganlılara onun için normal bu zamlar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    kesinlikle katılıyorum hatta mevcut okulları minare dikerek cami yapmak lazım, hastanelerde de bunu uygulayabiliriz. Böyle ekomoni şahlanır marslılar bizi kıskanır
  • -Yurtdışına çıkmazsınız olur biter. Kim takar %233 zammı
    -Yurtdışında bir sürü para harcıyor ,50 Tl koyarmı

    gibi trol söylemlerine hazır olun. Daha önce bu konuyu farklı platformlarda dile getirmiştim. Yakında bu işe el atarlar diye. Herşeyimiz vergi oldu. Başka türlü toparlayamayacaklar.

    Babacan bugun istifa etti. Umarım sağ kanat ve en önemlisi Ülke için hayırlısı olur.
  • luckystar kullanıcısına yanıt
    şu an ülkenin durumu 2002 den 100 kat daha kötü ama suni yalan ekonomi verileri ile yumuşak göstermeye çalışıyorlar. frenler bir patlayacak kimse durduramayacak. bugüne kadar ülkeyi parsel parsel satarak ve abuk subuk inşaat işleri ile yalandan ekonomi iyi izlenimi verdiler. satacak bir şey kalmayınca inşaat saçmalığı da patlayınca herşeyleri patladı. ne üretim ne tarım kaldı. mis gibi ekonomi her gün aralıksız zam. bunlar iyi günler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redeemertr -- 8 Temmuz 2019; 14:26:54 >
  • Ülkeden çıkan bir daha gelmesin diye mi yurtdışı çıkış harcı zamlanıyor anlamıyorum. Valla kaldırılmasını beklerken zam haberini görüyorum....

  • Kapat abicim kapilari kimse cikamasin giremesin, maas falan da almasin kimse, butun parasini devlete versin herkes, siz de rahatlayin biz de rahatlayalim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Komik:)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ne ülkede yasayabiliyoruz ne de cikabiliyoruz. Kaldik bir yere gidemiyoruz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mansurmarsak kullanıcısına yanıt
    O destek verenlerin yarısı zaten o zincirin içinde ceplerini dolduruyorlar ve doldukları sürece hiçbir şey umurlarında değil ancak eğer bu zincir kırılırsa çok pişman olucaklar ama neyse, diğer yarısı zaten tamamen eğitimisiz din odaklı yaşayan ve her türlü manipülasyona açık olan insanlar ve inanılmaz inatçılar. Geriye kalanlarda bunalımda, baskı altında olan bu durumda kafayı yemeye az kalan senin benim gibi insanlar. İşte kısaca durum bu aslında iş o eğitimsiz kesimde bitiyor eğer ki olayların aslında hiç inandıkları gibi olmadığını anlayabilirlerse iş değişir olmazsa bu düzen böyle devam eder zincirdekilerin zaten tuzu kuru.

  • Dişhekimi06 D kullanıcısına yanıt
    2 - 3 sene önce babamın 10 senedir kullandığı, benim eski telefona imei başka telefonda kullanılıyor ve 30 gün içinde kapanacak benzeri bir mesaj geldi. turkcell ve ardından bu işle uğraşan kuruma (btk mıydı ne şimdi unuttum) ulaştım. benden o zaman 8 senelik olan telefonun faturasını istedi. dedim telefon elimde. üstünde imei nosu var. kontrol edin. madur olan benim. benim imei mi kopyalamışlar. kapatacaksanız diğer cihazı kapatın dedim. yok illa fatura. başlarım sizin yapacağınız işe dedim. bizim telefon kapandı. gittik 10 tl ye eski motorola telefonumuzun imeisini attırdık. kısaca bir şekilde ya tutarsa? mağdur olana oluyor olan.

  • Merak ediyorum, bu zamlarin gerekcesi nedir. Neden bunlarin parasini odetmek istediklere vatandaslara bildirmeden/sormadan boyle torba torba yasa geciyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ramses87

    1 ay sonra yurt dışına çıkacağım, zam gelmeden 15 tl olarak bankaya ödeme yapsam, 50tl vermek zorunda kalmadan işlem yapabilir miyim acaba?
    Bunu ben de merak ediyorum. Şimdiden harcı yatırsak acaba yasalaştıktan sonra sorun çıkar mı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dolar ne zamandır düşüyor ama her gün zam her gün zam. Aralıksız %20 zamları çakıyorlar. Neden acaba? Ekonomi çohhh eyyiii yeğenim, ondan di mi?

    Dolar yükselmeye başlayınca ne olacak gerisini siz düşünün. Ya da düşünmeyin ben söyleyeyim, dolar yükselme eğilimine başlayınca bu sefer yine aralıksız zamlar devam edecek ama %50 - %60 döşeyecekler. akp var hamdolsun, durmak yok yola devam.




  • Hükümet sineğin yağını çıkartma derdinde görüldüğü üzere. Ama hala birileri otomobilde ötv indirimi hayalleri kuruyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İktidarın kaybettiği ve halkın zaferi ile sonuçlanan tarihi gerçekler şu cümle ile başlar;

    " Halk ağır vergiler altında ezilmiş ve bitap düşmüş durumda idi..."
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.