Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Yurt dışı 16 gb iphone 6 Satın Al 28 Kasım 2017 11:11 1 1 Yurt dışı 16 gb iphone 6 Hocalarım telefon 16 lıktır kozmetik olarak 10 üstünden 9 dur ön panelinde hiçbir çizik yoktur jelatininde bile çizik yoktur kasanın sağ üstünde iğne ucu boyutunda bir çizik altında da çok küçük bir çizik vardır. Cihaz yurt dışından alınmıştır kayıtıda kız arkadaşıma yaptırdım hiçbir sorunu sıkıntısı yoktur parmak izi okuma sensöründe falan. Kutusu yoktur kulaklığı da yoktur daha doğrusu bozdum dilenirse bozulmuş halinde veririm 2 adet şarj kablosu verilecektir biri sıfır ayarındadır diğeri biraz yıpranmıştır ikiside çalışıyor 2 adet siyah kılıf verilecektir 1 adet şarj cihazı verilecektir.Hiç tamir görmemiştir.Alındığı günden bu yana hep kılıf ve üstünde jelatin ile kullanılmıştır.Takas sadece samsung s8, s8plus ve oneplus 5t ile olur başka hiçbir telefon ile takas olmaz. Istanbul tuzla pendik kocaeli gebze çayırova civarlarında elden diğer illere havale eft sonrası gönderilir. Kargo tarafımca karşılanacaktır. Herhangi bir güvenlik korkusu olan arkadaşa da istediği bütün kolaylıklar sağlanacaktır. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1350 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Maltepe Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün MK1 VE TEKKEN 8 ORTAK ALİNİR MORTAL KOMBAT 1 PREMİUM CHAT GPT 4 İÇİN ORTAK ARIYORUM SATILDI
Guncel < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün MK1 VE TEKKEN 8 ORTAK ALİNİR MORTAL KOMBAT 1 PREMİUM CHAT GPT 4 İÇİN ORTAK ARIYORUM SATILDI