Şimdi Ara

Yurt başvurusu:Kurumumuza ait yurt bulunmamaktadır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yurt başvurusu yaptığımda bana:
    Bölüm ve sınıfınızın bulunduğu il ve ilçede Kurumumuza ait yurt bulunmamaktadır. Türkiye genelinde yurt bulunan il ve ilçelerin listesi için tıklayınız. Yurt talep ettiğiniz bölümün il ve ilçe bilgilerinde hata olduğunu düşünüyorsanız KYK KİM 444 1 961 No'lu hizmet hattına bildiriniz. Kod numarası:52
    Böyle birşey diyor kyk çıkmayacak mı yani ?
    Başvuramıyorum kyk yurdu yalan sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuralarHepDutluk -- 14 Ağustos 2017; 14:37:24 >

• İzmir SEFERİHİSAR FEVZİYE HEPKON UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU Gastronomi bölümü arkadaşlar. Burayı kazanan varmı onlara çıktı mı?
  • bazı yerlerde kyk yurdu yok maleseef, benim bir arkadaş sinop da okuyor ordada yurt yok mesela. eve çıktılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: .koter.

bazı yerlerde kyk yurdu yok maleseef, benim bir arkadaş sinop da okuyor ordada yurt yok mesela. eve çıktılar

benim tanıdığım kimse yok eve çıkamam, yurtta bulamıyorum seferihisarda turizm yeri sanırım napıcam ben?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuralarHepDutluk

quote:

Orijinalden alıntı: .koter.

bazı yerlerde kyk yurdu yok maleseef, benim bir arkadaş sinop da okuyor ordada yurt yok mesela. eve çıktılar

benim tanıdığım kimse yok eve çıkamam, yurtta bulamıyorum seferihisarda turizm yeri sanırım napıcam ben?

yurdun olmadığı yerlerde o işlerle öğrenci işleri ilgileniyor, sen numaranı bırakıyorsun öğrenci işleri sizi birleştiriyor sizde eve çıkıyorsunuz, tabi yakından tanımadığım adamla aynı eve çıkmam diyorsan o ayrı mesele ama olay bu. bizim o arkadaş ilk gün hiç tanımadığı adamlarla eve çıktı memnunum diyor :D
  • .koter. kullanıcısına yanıt
    tamam teşekkür ederim bi öğrenci işlerini arıyım yapacak bişey yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.