Şimdi Ara

Yunus Polis olmak istiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hangi sinavlara girmemiz lazim neler yapmamiz gerekiyor kriterler vs. Nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cryin -- 13 Ekim 2015; 16:38:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam bu konularda üst makamlardan tanıdığınız olması gerekiyor. Acayip torpil var bu islerde, misal benim kuzenim ( kiz ) polislik sinavlarina gitti. Soğan ve sarimsak dermisin demisler , kuzenim de boyle dikkat etmesen belli olmayacak kadar peltek ama o kadar az ki belli opmayacak kadar cidden. Sirf diyemedigi icin mulakattan gecemedi sen dusun. Eger bir tanidiginiz yoksa biraz zor. Mulakat yapiyolar sonraki etaptada

• quote:

Orijinalden alıntı: Alperen17

Hocam bu konularda üst makamlardan tanıdığınız olması gerekiyor. Acayip torpil var bu islerde, misal benim kuzenim ( kiz ) polislik sinavlarina gitti. Soğan ve sarimsak dermisin demisler , kuzenim de boyle dikkat etmesen belli olmayacak kadar peltek ama o kadar az ki belli opmayacak kadar cidden. Sirf diyemedigi icin mulakattan gecemedi sen dusun. Eger bir tanidiginiz yoksa biraz zor. Mulakat yapiyolar sonraki etaptada

Tellafuzumda sıkıntı yok ama cidden sacma salan seylerden bıraktıklarını biliyorum

• Mesela dört dörtlük insan olman gerekiyor. Sana nasilsin diye sorduklarinda iyiyim dedigin an kaybedersin misal , ciddi olacaksin vb. Eger olursa basarilar, Allah yardimcin olsjn

• quote:

Mesela dört dörtlük insan olman gerekiyor. Sana nasilsin diye sorduklarinda iyiyim dedigin an kaybedersin misal , ciddi olacaksin vb. Eger olursa basarilar, Allah yardimcin olsjn

İyiyim demeyip ne diyecek

• quote:

Orijinalden alıntı: G.U.Y

quote:

Mesela dört dörtlük insan olman gerekiyor. Sana nasilsin diye sorduklarinda iyiyim dedigin an kaybedersin misal , ciddi olacaksin vb. Eger olursa basarilar, Allah yardimcin olsjn

İyiyim demeyip ne diyecek

harbiden allahıma çok şükür sıhhatim yerinde falan mı demek gerekiyor yani
  • Cryin kullanıcısına yanıt
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cryin kullanıcısına yanıt
    http://www.polisolmakistiyorum.com bu siteyi öneririm aradığınız çoğu şeyi bulabilirsiniz.

4 yıllık Üniversite mezunuysanız, kpss'den 60 ve üzeri puan alırsanız ve 30 yaşından küçükseniz Pomem'e başvurabiliyorsunuz.
    Pomem'e girmeye hak kazanırsanız komiser yardımcısı olarak göreve başlıyorsunuz, Pomem'de 6 ay kurs gibi okul oluyor sanırım ondan sonra sınav vs. oluyor mu bilmiyorum.

Üniversite mezunu değilseniz YGS sınavından herhangi bir puan türünden Pmyo başvuru taban puanını tutturursanız Pmyo sınavlarına başvuru yapabiliyorsunuz, ben bu sene başvuru yaptım ilk olarak ön sağlık testi oluyor fiziki olarak bir bozukluğun varmı ona bakıyorlar bizim gruptan kalan olmamıştı ön sağlık testinde sonra spor mulakatı var bundanda kalan olmadı ama en iyi süreyi yapmak seni bir adım daha ileri taşır spor mülakatından sonra sözlü mülakata girdik içeriye girince komisyona kendini tanıtıyorsun kart çektiriyorlar kartta yazanı okuyup cevaplandırıyorsun ve ilk aşama tamamlanıyor. Bir hafta 10 gün sonra internetten mülakat sonuçları açıklanıyor, benim sözlü mülakat başarısız olmuş ondan sonraki işlemler nasıl işliyor bilemiyorum o yüzden :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimsiz1i -- 13 Ekim 2015; 0:55:25 >

• Artık lise mezunu alımları yapılmayacak pmyo'lar yavaş yavaş kapanıyor pmyo'nun son demleri artık,üniversite mezunları için pomem ve paem olarak ikiye ayrılıyor pomem den kpss p3'den 60 ve üzeri alman lazım, puanı alırsan egm'ye gidip başvuru yapıyosun sonra mülakatlar başlar ilki sağlık sağlık şartlarından biri bile uyuşmassa ikinci etaba geçemezsin,ikinci etap spor, parkur var zamana karşı yarışıyosun eğer belirlenen zamanda parkuru bitiremssen yada hata yaparsan gene elendin 3.aşamaya geçemezsin son aşama ise sözlü mülakat genelde kart çektirirler atatürk inklaplarıyla ilgili çektiğin konu hakkında yorum yapmanı isterler buradaki asıl amaç kendini ifade etmen eğer heyet sendeki özgüveni göremzse gene elendin bu 3 aşamayı da geçersen aslar ve yedekler sonra okullar belirlenir sonra 1 hafta intibak için çağırılar o intibakta çoğu kişi eleniyor zaten orada da elenebilirsin kaç kişi eledilerse elenen kişi sayısı kadar yedekten alırlar sonra intibak biter eve tekrardan yollarlar 1 hafta izin veririler bu arada onlarda okula kayıtlarınızı gerçekleştirir sonra okula başlarsınız okul 6+1 ay okul sonunda tekrardan sınava giriyosun yani 6 ay okudum polis olucam diye bir durumun yok olamayadabilirsin eğer herşeyi başarıyla tamamlarsan polis memuru olarak çıkıyosun.paem ise pomem ile herşey aynı sadece eğitim süresi 9 ay komiser yardımcısı olarak çıkıyosun ve kpss p3'den en az 70 alman lazım

• quote:

Sacma sapan yonlendirmeyin insanlari.

İyiyim derse kaybedecekmis.

• Yorumlar saçma sapan, kulaktan dolma bilgilerle yapılmış.Kimsenin dediğini umursama internette bir sürü bilgi var oradan araştır en iyisi.

• Benim amacim yunus olmak arkadaşlar

• Kim Nederse Desin Cok Torpil Var Bizim Burda Beyaz Esya Ustası Babası Eskı Komiser Diye Cevik Kuvvet Yaptı. Adamda Biraz Saf Baya Torpilli Oldugunu Her Yerden Belli Ediyor. Vatanıda Torpilli Degil Calısan Kazanır Bence.
    Torpilli Olan Hepsinin ALLAH Belasını Versin.
  • Upupup

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.