Bildirim
YUNANİSTANı YENERSEK KAÇ KİŞİ ÖLÜR
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
problem olmaz kafanı takma -
yenersek kaç yunan ölücek ben onu merak ediyorum (mecazi anlamda tabi) -
4 bankosu var -
SİLAH ATMASINI ÖĞRENEBİLSEK İYİ OLUR YOKSA SİLAH SESİ ÇOK HOŞUMA GİDİYOR RESİMDEKİ ORDU MİLLETVEKİLLERİ OLAM HEMŞOLAR EYÜP FATSA VE ENVER YILMAZ GİBİ -
silah sesi kusura bakma bence ama iç kaldıran hiç hoş olmayan çok kaba.. insana maganda kelimesini hatırlatan bir şey... bunun yerine arabana bin çık tur at kızılayda taksimde... bin kat daha zevkl,i inan bana ... galatasaray UEFA kupasını aldığında Ankara Batıkent de tura çıkmıştık diğer GS lilerle... muhteşem zevkli bişidi... -
quote:
Orjinalden alıntı: Darkchild
silah sesi kusura bakma bence ama iç kaldıran hiç hoş olmayan çok kaba.. insana maganda kelimesini hatırlatan bir şey... bunun yerine arabana bin çık tur at kızılayda taksimde... bin kat daha zevkl,i inan bana ... galatasaray UEFA kupasını aldığında Ankara Batıkent de tura çıkmıştık diğer GS lilerle... muhteşem zevkli bişidi...
İİDE KONVOYDA KAZA YAPIP ÖLEN YOKMU GS UEFA YI ALDIĞINDA ÜNYEDE BİZİM ARKADAŞIN AMCAOĞLU TRAFİK KAZASINDA VEFAT ETTİ
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X