< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimgerekmez -- 11 Eylül 2022; 0:33:21 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimgerekmez -- 11 Eylül 2022; 0:33:21 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Yunanistan umrumda değil benim umrumda olan şey iş bulamıyor olmam parasız olmam Türkiye adlı ülkenin gelişmemiş bir ülke olması saray rejimi hariç herkesin acı çekmesi banane Yunanistandan isterse Yunanlılar bana ağır küfürler etsin benim derdim kendi başımdan aşkın < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meola147of -- 9 Eylül 2022; 18:50:14 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimgerekmez -- 9 Eylül 2022; 22:12:7 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Sahiplenilen bir şey yok ortada. Adamlarla binlerce yıldır aynı coğrafyada yaşıyoruz, yemeklerimiz, içkilerimizin, mutfağımızın benzer olması kadar doğal bir şey yok dünyada. Asıl algı operasyonu insanları yoğurtla baklavayla uğraştırmaktır, bunu her millet için söylüyorum. |
adamlar yoğurt mu yemesin ya. yemeğin türkü yunanı olmaz. |