Şimdi Ara

Yunanistan Selanik gezi notlarım.04.01.2012

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yunanistan Selanik gezi notlarım.04.01.2012
    Daha öncede yazacaktım yunanistan'da fakat olmadı çünkü yunan'da forumda yazacaktım internette sorun oldu her neyse yazamadım.
    Hayat olarak genel olarak bizden %30 pahalı.bazı şeylerde örneğin çikolatada %100den daha pahalı.nestle kit kat bizde yaklaşık 40 cent orada 70-80 cent.ev kiraları 250 eurodan başlıyor.bizim istanbul da ya da kırsal bir yerde de bulsan 150 eurolara bulma ihtimalin var kötü bir evi.benzin dizel bizden pahalı.bizde 3.49 tl yani 1.45 eurolara bulabilirken orada 1.5 veya 1.585 eurolarda.otel fiyatları olarak ölü mevsim olduğu için 3 yıldız 5 yıldızlı otellerde booking.com dan bulup gittim otele 30-28 eurolara kaldım. sauna indoor havuz extralara giriyor.gittiğim ilk otelde 5 yıldızlıydı 28 euroya kaldım.extra activiteler 40 euro'dan başlıyordu.diğer gittiğim otel 3 yıldız 30 euroya kaldım extraları havuz spa vs 10 euroydu.

evli cocuklu aileler 1000euro'ya geçinemediklerini söylediler.genel olarak insanlar 1000 euro'ya çalışıyor.700-800 eurolar da çalışan birileri varmış bekar biri olursa rahat 500 euro'ya geçinir kalanı cebine atar.

Komotini ve xantini yani gümülcine ve işkece'de herkes türk.Türk lokantaları mevcut.ekmek arası lahmancunlu döner 3.20 euro yani 7.68.türkiye'de de bu fiyatlarda.ayran 1 euro civarı.mc donand's da big mac menü 5.90 euro yani 14.20 tl türkiye'de 10.25 tl.Kısacası bizden genel olarak %30 pahalılar.Aklını kullanan biri sıfırdan başlasa para biriktirebilir tekse ve ailesi yoksa.

bayan ortamına gelince bekar olduğum için bulamadım birilerini.ama gürcistan ermenistan olunca hemen bulunabiliyor.bir kaç gün daha kalsaydım rahat bulacağıma inanıyorum.

3 gün kaldım otel yeme içme ve kendi arabama dizel yakıt almam her şey dahil 185 euro para harcadım yani 444 tl. yaklaşık 1600 km yol gittim geldim gezme dahil. 1.5 depo yakıt kullandım gerisini siz hesaplayın.uçakla gitseydim taksi parası hariç sadece gittiğim 370 tl olacaktı.

bu arada türkleri çok seviyorlar.bazıları ne kadar sevmese de genel olarak seviyorlar.
    gerisini siz hesaplayın.
    fotoları 1-2 gün için ekleyeceğim.kiss you :)

• SS'leri bekliyoruz
  • fotoğrafları resize yapmam lazım 70 foto var onları ekleyince konuyu hortlatıcam.forum yüksek boyuklu fotoları kabul etmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syrialin -- 7 Ocak 2012; 12:45:49 >
  • fotoları ekle hocam . Halkidiki tarafına gitmedinmi?
    sadece selankte mi kaldın?
  • Iyi baslamissin anlatmissin ama sonunda biraz bozulmus yani kiss you neyin nesi ve konuya yakismamis :)
  • Fotoları bekliyorum güzel bir gezi olmuş ucuza gelmiş bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.