Şimdi Ara

Yunanistan Cumhurbaşkanı'ndan küstah tehdit:Gerekirse Türkiye yi işgal ederiz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
6.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hele pipime bak hele. Atalarin napmis arkasinda baska devletlerin gucuyle bile bi halt yiyememis en son denizde yuzmusler, yuzmeyi ozlediler herhalde bizden emir bekliyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi de atalari o kadar destege ragmen denize döküldüler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gazoz yunana bak sen, ataların gereken dersi aldılar, denizin dibini boyladılar. Siz de egenin soğuk sularında denizaltı canlıların yaşamını merak ediyorsanız bekleriz :) Ama gelip de kaçmak yok, etekli askerlerinizin eteklerinin altına girmeyin korkudan sonra baştan uyaralım :)

• Keşke deneseler de ellerindeki topraklardan da olsalar.

• Nasil bizde Halifelige, saltanata inanan ve isteyen comar tayfasi varsa, Yunanlarin da enosis-megali idea ruyasina tapan comarlari var.

Yunan siyasetci oradaki comarlarin gazini almis. Megali idea ruyasi Turk ordusunun 1922'de Izmir'e girmesiyle bitmistir. Gerisi fasa fiso.

• Yunanlılar denize dökülmeye doymamış anlaşılan gelsinler kendilerini seve seve denize dökeriz kaşıntısı olanı kaşımak lazım.

• Sonun ataların gibi olur

• Fesli deli Mısıroğlu bunu beğendi.

bknz. Keşke yunan galip gelseydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackGhost12

quote:

Orijinalden alıntı: __GeneraL__

Yunanistan ekonomik olarak çökünce bunlara AB yardım etti karşıliğinda köpeğimiz olun dendi. Bunlarda onu yapiyor şuan

İsrail yakin zamanda Yunanistana füze rampalari kurma çabasinda olduğu bilgisi vardi Amaçlari Türkiye yi kuşatma çabası

Kaç defa konusunu açmıştım. Yunanistan vs vs bütün yakındaki düşmanlar TR'ye karşı İsrail destekli birleştirilecek. Çok cephe açacaklar. Yunanın borçlarını ödeyeceğim dese İsrail, emin olun yarın savaştayız.

Valla hocam ALLAH ülkemizin yardimcisi olsun.. Yemin ediyorum elimizde olsa taşiriz şu ulkeyi sessiz sakin bi yere

• Cumhurbaşkanımız tarafından güzel bir cevap verilmeli bunlara. Gerekirse Kardak Destanı gibi bir operasyon yapılmalı. Hadlerini anlamalılar. Avrupa Birliği, NATO fasa fiso bunlar. Gereken cevabı verince susuyorlar ve ancak boş boş zırlıyorlar.. En fazla yapacakları şey ekonomik ambargo koymak olur ki ülke de birçok şeyi canlandırır bu. Yerli üretim gibi. Şu Araplar ve Avrupalılardan nefret ettiğim kadar başka bir ırktan nefret etmem...

• Yazın gelsinler, şimdi kış su soğuk olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 9 Mart 2018; 15:56:6 >
  • Yunanistan Cumhurbaşkanı'ndan küstah tehdit:Gerekirse Türkiye yi işgal ederiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaz geliyor ya yüzme öğrenmek istiyorlar ondan böyleler

• 100 yılda bir denize dökmek lazım demek ki bunları. öncekinin etkisi geçmiş

• Benim de sırtım kaşınıyor ama kaşıyanım yok.

Ne güzel hep beraber kaşınıyoruz.

Akacak olan kan damarda durmasın artık.

• 80 milyon aynı anda tükürsek yunanistan sular altında kalır neyden bahsediyo bunlar ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onların ataları geçte, biz asıl atalarımızın yaptıklarını yapmaya kalkarsak o zaman sıkıntı

Ortada Yunanistan diye bir şey kalmaz.

• < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Tembel bir ülke nereyi işgal ediyormuş?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: joker-38

quote:

Orijinalden alıntı: Police Kappa

https://eksisozluk.com/gerekirse-turkiyeyi-isgal-ederiz--5588433?a=popular

Arkadaşım ekşi sözlükte böyle bi yorum yapılmış ki haklı.Neyi ima ettiği çok açık değil mi Atalarımızın yaptığını yaparız demek tıpkı 1919 daki gibi İzmir den başlayarak tüm Türkiye yi işgale kalkışırız demek başka bir anlam çıkaramıyorum.Türkiye nin herhangi bir şekilde Yunanistan toprağına müdahalesi olmadığı halde atalarımızın yaptığını yaparız diyorsa bu bizim topraklarımıza göz diktiğinin işaretidir.

senin ataların kim bilmiyorum ama benim atalarım yunanistanı işgal ettiler. yunanlar dünya savaşını fırsat bilip türkiyeden pay kopartmaya ÇALIŞTI ama denize döküldü. savaşta yapamadıklarını masada yapıp adalara çöktüler. şimdi anladın ? masada kim vermiş onuda bir arştır kimin atası çıkar gör.

ayrıca bırak ekşideki yorumları haberi ver haberi.

Şu forumdaki sözde fetöcülerden birisisin kesinlikle..Troll olsan böylesi olmaz..Adalar 1912 de Uşi antlaşmasıyla elden gitti..Bunu bildiğin halde ortalığı karıştırma peşindesin..Atatürk gelene kadar bırak adaları Osmanlının başkenti olan İstanbul 4 yıla yakın işgal atlında kaldı.Hemde çok övündüğümüz Çanakkale savaşını kazanmamıza rağmen adamlar 2 yıl sonra tek bir mermi atmadan yine aynı Çanakkale boğazından geçip İstanbulu işgal ettiler..Süngünün girmediği hiçbir toprağı bize vermediler ve vermezlerde..Ege bölgesini almamız bile bir rüyaydı..Utanmadan gelmiş kimin atası verdi diyorsun..

Sizin çakma abdülhamitiniz 1.5 milyon km2 toprak verirken neredeydiniz..
    Tunus, Mısır, Kıbrıs, Sırbistan, Karadağ ve Romanya kimin döneminde elden çıktı
    4 yıla yakın işgal altında İstanbulu bırakan kimin atasıydı..Madem çok kaşındınız ağlatalım sizi biraz..
    Yunanistan Cumhurbaşkanı'ndan küstah tehdit:Gerekirse Türkiye yi işgal ederiz

Şu resme iyi bak..Arkadaki adaları görebiliyorsun..Burası İstanbul-Yeşilköy önü..Rus ordusu surlara kadar dayanmış..Kimin döneminde peki..Abdülhamitin döneminde..Abdülhamit rus zaferi yüzünden çok ağır antlaşmalar imzalamak durumunda kalmıştır..Kimin atası işgale izin vermiş kimin atası işgalden kurtarmış kabak gibi belli..

Hadi şimdi git az ötede ağlamaya devam et...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.