Şimdi Ara

Yunan Adaları Tatil ve Feribot Fırsatı (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
360
Cevap
82
Favori
51.670
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Firma dolandırıcı. 3 aydır ne telefon ne de e-mail ile kendilerine ulaşamıyordum. Dün İzmir'deki ofislerine gittim, yine hiçbir sonuç alamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dartagnan83 D kullanıcısına yanıt

Aylardır telefon veya e-mail ile ulaşamıyorum. Dün İzmir'deki ofislerine gittim. Değişen birşey olmadı. Yetkili yok gibi şeyler gevelediler. Hiçbir gelişme yok.

• trmp T kullanıcısına yanıt

İnternet sayfalarında bulunan 850 li numaradan

• ftokan F kullanıcısına yanıt

İzmir'de yerleri neredeymiş acaba? Bir de tam olarak ne söylediler sadece yetkili yok deyip bıraktılar mı?

• ben tüketici hakem heyetine başvuru yaptım iade için. onlara anlatsınlar dertlerini, acaba onlar firmaya ulaşabilecek mi çok merak ediyorum. mart ayından beri bilete işlem yapamıyorlar sistemde göremiyoruz diye. izmir ofislerine akrabamı gönderip görüşebiliyorum ancak. rezalet.

• duduco kullanıcısına yanıt

pasaport'ta gloria cafe'nin binasının 3. katında ofisleri. gitsen de çözülmüyor gerçi ya.

• espanyol55 E kullanıcısına yanıt
    Selam, bu ekranda tarihleri göremiyorum, siz bu ekrandan mi seçtiniz

Yunan Adaları Tatil ve Feribot Fırsatı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Evet yanlış hatırlamıyorsam burdan yeni tarih seçerek ok lemiştim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bu firmadan black friday indiriminde hem Sakız feribot biletleri hem de Midilli turu satın almıştım. Her ne kadar tarihler şartlara göre değişse de iki adaya da sorunsuz bir şekilde gidip geldim.

Evet firmaya ulaşılamıyor çok zor ama belki de benim şansıma sorunsuz iki turum da gerçekleşti. Tekrar bu firmadan bilet alır mıyım emin değilim, sanırım biraz daha fazla verip kendi turumu oluşturmam daha da mantıklı.

• espanyol55 E kullanıcısına yanıt
    Sabah 2.aramam da açtılar tel. Kendi ekranında da göremedi sistemsel sorun var dedi. Tarihleri söyledim sağolsun halletti kibar bir beyefendiydi yardımcı oldu

• Beyler Black Friday için soruyorum...

Midilli ve Chiosa gitmiş biri olarak midillide public(DNR gibi) bir magaza hariç elektronik magazası görmedim lidl , ab market vs var ama chiosda klasik magaza gibi basit dükkanlar vardı çarşıda...

Tax free uygulayabilecek yerler nerede var ? Diğer adalarda olur! Black friday için yunanistanda hangi tarihleri tercih ediyorsunuz?

Tax free olmasa bilede uygun fiyat ile alışveriş yapılacak (Black friday için) yerler adalar hangileri, Konaklamalı gidebilirim... Araç ile gidebilirim araçla gidilecekler tercih sebebim. Midilliye araba ile gittim çok rahat ettim.!

Şimdiden degerli bilgi ve paylaşımlarınız için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgin_yener -- 12 Eylül 2023; 10:39:21 >
  • Kos tatilini cuma pazar yaptım. Bilet dentur dan geliyor. Gitmeden Google a bakınca Cruise limanından kalkıyor gördüm önce Cruise limanına gittim dentur ordan kalkmiyormus. Cruise limanina gidenler için limana girmeden sağlı sollu park mevcut ücretsiz, ilk gidince sevinmiştim otopark ücreti vermeyeceğiz diye sonrasi hüsran. Dentur bodrum kalesinin ordan kalkıyor, liman vergisi 3 Euro 30 TL den çeviriyor, 4 kişi 360 TL ve kk ile ödeme var. Çıkış pulu satıyorlar nakit alıyorlar. Limana girince çıkış pulu için otomat var. Gelelim otoparka 😭, kaleye en yakına parketmek zorunda kaldım geciktigimizden günlük 350 TL, limandan uzaklaştıkça 250 ye düşüyor fiyat. Bence uzağa parkedip taksi ile gidip gelmek mantıklı. Kos da en çok hoşuma giden akşam yemeği oldu, kalamar ahtapot dolu porsiyon 10 11 Euro, tr malum. Araç kiralama lokal firmalarda günlük sabahtan akşama kadarmis burda pürüz yaşadım pazarlıkla hallettim. 60 65 Euro günlük fiyatlar. Airbnb den peridis otel buldum, pansiyon formunda kahvaltı extra olan bir yer, havuz var. Erken giriş imkanı var vs.

• volcanoos V kullanıcısına yanıt

Araç kiralama için ek bilgi; gitmeden yolcu360 ile günlük 50 euro altına Avis'ten kiraladım.

Eke ek ; Manuel opel astra ödedim, 0 km Toyota CHR hybrid otom. denk geldi :)

• mahiraygun M kullanıcısına yanıt
    Değerli bilgi forumdaslar için, ben de pazarlıkla 50 Euro ya Suzuki manual mini araç kiraladım. Problem detayı cuma 11 de aldım pazar 11 de bırakacağımı zannederken cmtesi akşam bırakmam gerektiğini söyledi. 30 Euro daha verdim pazar 15 de bıraktım. Total 130 Euro

• volcanoos V kullanıcısına yanıt

Selamlar, bir daha giderseniz mutlaka Zia daki Oromeddon restaurantta akşam yemeği yemenizi tavsiye ederim. Güzel otelde kalmışsınız. Ben yine de Marmamari deki otellerin daha mantıklı olduğunu düşünüyorum. Hem adanın diğer tarafına biraz daha yakın. Diğer ucu 50 km olmasına rağmen araçla 1 saati geçiyor, düşük hızda yolculuk yapılması gerekiyor çünkü. Suya kaç euro verdiniz toplamda onu da ayrıca merak ettim :))

• catalunya5 kullanıcısına yanıt
    Market fiyatları Litrelik su lar 1 Euro, bira 1.80 gibi, Eko paket vardı mytos 4x50 lik 5 Euro idi. Ört şaraplar 10 Euro. Restaurant bira fiyatı 3,80 4 Euro. Hirodion restaurant tavsiye ederim, f p çok iyi. Limana yakın mom s kitchen var, yorumlar iyi lakin ben beğenmedim tavsiye etmem.

• Bodrum kos feribot biletini gişede kaça satıyorlar biken var mı internette daha mi ucuz daha mı pahalı bilemedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yunan Adaları Tatil ve Feribot Fırsatı

Riske alınır mı bu sene?

• Goday kullanıcısına yanıt
    ne zaman başlıyor feribot bileti 4 kişillik aile için hepimiz ayrı ayrımı alım yapmamız lazım benim hesabımla bir kerede 4 adet alabilirmiyim acaba

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.