Şimdi Ara

YUMATU MİNİ UYDU ALICI PROBLEMİ HK.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Geçen sene 25 liraya internetten aldığım yumatu mini uydu alıcı 2 gündür çalışmıyor. çalışmıyor derken bozulma falan yok başka yerlerde denedik çalışıyor ama bizim uydudan gelen 2 hatta da görüntü vermiyor. evde 2 tane kablo var merkezi sistemde çanaktan gelen. 2 sinde de diğer recieveri denedik hatlar ve kablolar problemsiz kesinlikle. ben çok anlamadığım için tv tamircisini getirdim o karar verdi. bu uydu alıcısı bu 2 hatlada çalışmaz artık gibisinden. nedenini sordum pek anlatamadı ben de anlayamadım, 1 yıldır çalışıyodu ama aniden ne olabilir ki. dediğim gibi problem yok uydu alıcının kendisinde başka yerde denedik sorunsuz açıyo kalalları ama bizim evdeki 2 hatta da tarama yapıyor kanalları buluyor ama görüntü kalitesi 0... yapılabilecek birşey var mı ya tv tamirci arkadaş bişey atlamış olabilir mi...

• Bende yumatu mini hd receiver kullaniyorum,simdiye kadar bir sorunla karsilasmadim
    Anladigim kadariyla sen scartli model kullaniyor olman lazim
    Bence ayarlardan LNB siralamasi oyna,yani Turksat Lnb 1 Hotbird Lnb 2 ise Lnb siralamasini degistir
  • evet scart girişli basit bir model mutfaktaki küçük tv de kullanıyoduk. uyduruk falan ama 2 yıldır tık demeden çalışıyodu yalan yok. ama dediğim gibi yukarda artık bizim merkezi sisteme uyum sağlayamıyor. akşam ayarlardan biraz daha kurcalayayım dediğiniz gibi yoksa yeni bir tane alcam teşekkürler..
  • Kardes bende merkezi sistemde kullaniyorum,hem Turksat hem Hotbird sorunsuz calisiyor
    Birden bire ben artik calismiyorum demez,madem baska yerlerde calisiyorsa senin evinde niye calismasinda seni yeni cihaz alma masrafina soksun?
    Tahminim ayarlardan kaynaklanan basit birsey olmali,aksama bir dene sonucu yaz
  • akşamı bekleyemedim valla iş çıkışı ankara ulustan pazarlıkla 30 liraya armstad junior marka birtane uydu alıcı adlım. yumatudan biraz daha gelişmiş sanırım en azından extradan usb girişi var :) Taktım tv'ye gayet iyi çalışıyor. yumatunun ayarlanacak bir yeri kalmadı ki herşey normal ayarlarda diseqc de ayarlıydı kablolar problemsiz tamirci de yapamadı ya da anlamadı. az önce tekrar denedim yumatuyu, diseqc'leri değiştirdim aynı.. görüntü kalitesi 0 , hiçbir kanalda görüntü yok. neyse kaldırdım bir kenara . 30lira gideceği varmış gitti..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.