Şimdi Ara

Yüksek ISI Uyarısı iPhone 4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün bu saatlerde bu uyarıyı vermeye başlayan telefonum sabah kalktığımda ekran titremesiyle beraber bir kombinasyon yapmıştı kendine, önce ısınıyor, sonra ekran titremeye başlıyor, daha sonra yüksek ısı diyor.

Turkcell Mağazasından almıştım, bir haftadır kullanıyorum.

Yüksek ISI Uyarısı iPhone 4

• telefon jailbreakli mi? restore yapmayı denedin mi?
  • restore dene
  • Jailbreak yok, Restore denedim işe yaramadı, bugün Turkcell mağazasına gittim, oda sordu restore olayını yaptınmı diye, adını unuttum o sıra hatta, oda eliyle gösterdi şöyle yaptın mı diye, bende evet öylede denedim ama işe yaramadı, hatta ilk aldığımda 4.3.3 e geçmeyi denediğimde geçemediğimi söyledim. Oda o işlemi yapmak için bekledi, 40 dakika sonra gelin işiniz yoksa dedi, gittik geldik.
    Görevli arkadaş bu olmuyor dedi, o anormalliği bende gördüm dedi. Servise gönderdi.
  • ısı uyarısımı verıyor telefona bak ya yenı ogrendım
  • İlk defa gördüm ilginç
  • ben bir öğlen vakti arabanın içinde, arabayı(siyah) da güneşin ortasında bıraktığımda bu uyarıyı almıştım.
    ama telefon cidden yanıyordu :)
    torpido gözüne attım, kendine geldi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: a1g0rithm

ben bir öğlen vakti arabanın içinde, arabayı(siyah) da güneşin ortasında bıraktığımda bu uyarıyı almıştım.
    ama telefon cidden yanıyordu :)
    torpido gözüne attım, kendine geldi.

Benim problemim böyle değil, kendi kendine en ufak şeyde böyle oluyor, misal oyun oynarken,

hatta mağazaya gittiğimde kendine gelir gibi oldu, titreme çok az vardı, oyun açtım hemen, ve 1 dakika içinde hemen ısı uyarısıyla kitledi telefonu.
  • ilk defa gördüm ısı uyarısınıda:)
  • burdakileri arkadaşlar yeni görmüş halbuki 2 senedir hep var bu hatta buraya konu açılıyor :)

neyse normalde oyun oynarken baya ısınıyor ama herseferinde ısı uyarısı veriosa donanımsal bir problemi vardır mutalaka. çünki bende şarj + oyun aynı anda yaparken cihaz yanıyor ama uyarı vermiyor. servisten muhtemelen yenisini vereceklerdir.
  • bende çok oyun oynarım ama o uyarıyı vermiyor.
  • sıcaklık sensöründe büyük ihtimal problem vardır. zaten değişime gitmiş.
  • Yani cihaz büyük ihtimal sifirlanacak ;) bunuda gördük bea :)
  • Umarım aynı cihazı tamir ettik diyip göndermezler,

Değişim talebinde bulunuldu, şimdi açılmamış pakette yenisimi gelecek acaba?
  • notruf ne ya?
  • Orda her dilde dönüyor yazılar, hangi dil o an bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psycna
    notruf ne ya?

:))
  • çıktığından beri bazı kullanıcılarda yaşanan bir problem.. soğuyunca geçiyor genellikle ama sizin yaşadığınız gibi kilitlenip kalanı ben ilk kez duydum. işlemcinin fazla ısınmasından dolayı kendisini korumaya alıyor.
    http://youtu.be/cir-MOzVggQ << böyle birşey yapmadınız umarım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufukman

çıktığından beri bazı kullanıcılarda yaşanan bir problem.. soğuyunca geçiyor genellikle ama sizin yaşadığınız gibi kilitlenip kalanı ben ilk kez duydum. işlemcinin fazla ısınmasından dolayı kendisini korumaya alıyor.
    http://youtu.be/cir-MOzVggQ << böyle birşey yapmadınız umarım...

o nasıl video öyle

• Bu elemani telefon haklari mahkemesine sikayet etmek lazim :-)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.