Şimdi Ara

YÜKSEK İHTİSAS TIP (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
3
Favori
8.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alpinn

Ankaradaysan Karabük yakın hem Orayı yaz bunu da yaz hangısı gelırse rektör başkent tıpla aynı kapatırız dedı

hocam anlaşmalı oldoldubi hastahane var mı yoksa yükyük ihtisas hastahasine mi bağlı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adamındibi

quote:

Ankaradaysan Karabük yakın hem Orayı yaz bunu da yaz hangısı gelırse rektör başkent tıpla aynı kapatırız dedı

hocam anlaşmalı oldoldubi hastahane var mı yoksa yükyük ihtisas hastahasine mi bağlı

Üniversitenin yüksek ihtisaslar bir bağlantısı yok Koru ile anlaşmalı ayrıca ders verecek öğretmenler dışarıdan gelecekmiş yani üniversitenin öğretmeni olmayacaklarımız dışarıdan gelip gideceklermiş

• quote:

Orijinalden alıntı: Şark_Kartalı

Arkadaşlar ben bayağı bir şey öğrendim.

Okul bağlumda etrafta yurt yok...3 derslikten oluşuyor ve lablari imkanlari cok yetersiz eski belediye binasini kullaniyorlar ben ilk tercih yazacaktim vazgectim siralamam 19 bin Bezm-i Alem yazdim sizede önermiyoruz siz bilirsiniz.

yüsek ihtisas hastanesinin tıp fakultesi diye biliyorum ben. Orasıysa eğitim alan asistanları var zaten ,asistan yetiştiriyor profumu yoksadece tıp öğrencileri eksikmiş onu açmışlar, kötü olacağını düşünmüyorum . 2-3 yıl sınıf aşamasında acemilikleri olabilir ama hastana o acemiliği kapatır
    Ankara bu ne kadar kötü olabilir.
    Ankara da yaşamak
    Birçok devlet ünülerinin olduğu şehirlerle kıyaslarsak
    Hem 6 yıl, hem en ucuz tıp, hem yüksek ihtisas hastanesi.
    Ben ce olumsuz yorumlara takılmayın
    Ankara da köklü hastanenin tıp fakultesi
    Bir çok devlet ünülerinden daha İyi doktorlar yetiştirecektir

• quote:

Orijinalden alıntı: GuardsmanBob

quote:

quote:

Üniversitenin yüksek ihtisaslar bir bağlantısı yok Koru ile anlaşmalı ayrıca ders verecek öğretmenler dışarıdan gelecekmiş yani üniversitenin öğretmeni olmayacaklarımız dışarıdan gelip gideceklermiş

eminmisin yüksek ihtisasla bağlantısı olmadığına ...

Yüsek ihtisas hastanesinin sitesine giriniz.

YÜKSEK İHTİSAS ÜNİVERSİTESİ HAKKINDA

Türkiye Yüksek İhtisas Hastanesi Vakfı (TİVAK) ülke ihtiyaçlarını karşılamak, dünyada gelişen en son teknolojileri yakından takip edebilmek ve bunları daha ilerilere taşıyarak ülkemiz hizmetine sunma maksadıyla bir üniversite kurmaya karar vermiştir.

Bu maksatla YÖK Genel Kuruluna sunulan üniversite kuruluşu başvuru dosyası YÖK tarafından incelenmiş olup, 03.03.2011 tarihinde Resmi Gazetede yayınlanarak kuruluşu resmen tamamlanmıştır.
    ................................................
    rakip elemeyelim arkadaşlar, yazacak olanlarda kulaktan dlma değil araştırarark yazsınlar
    6 yıl ve hazırlığı yok
    En fiyatı makul tıp eğitimi
    Ve ankara
    ve yüksek ihtisas hastanesi vakfının kurduğu ünüversite
    Kötü ne kadar kötü ve neye kime göre
    Düşünerek hareket edelim değil mi

• ya Allah rızası için yalvarıyorum lütfen tokt tıp mı yazıyım burayı mı yardıme edin ??
  • Kardeş ben balgatta oturuyorum tanıtım gunlerı oldugunda gıttım rektor yüksek ihtisas hastanesi ile bağlantısı olmadıgını soyledı ve hocalar ankara universitesi çıkışlı belli bir mezun grubu kurmuş yüksek ihtisasta vakıf olarak maddı destekte bulunmuştur . ayrıca ankara unıversitesinin hocalarıda gelip ders vericek kendi hocalarıda olucak diye bılıyorum ılk 2 sene hastane ıle hıc bır baglantınız olmıcak gazı gıbı devlet hastanesı okursanız ılk 2 sene bıle hastanede olurken burda 2 sene teorık gecıcek pilot olarak secılen koru hastanesınde 3 . sınıfta calısmalar baslıcak denildi ancak universite ile koru hastanesı arasında yayan olarak konya yolundan 10 dk yuruyorsunuz kopruden gecıp bıdaha gıttıgınız yolu yuruyeceksınız sorularınız varsa pm den attın puanınız tutuyorsa devlet yazın arkadaşlar yine diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: aiyse

quote:

Orijinalden alıntı: GuardsmanBob

quote:

quote:

eminmisin yüksek ihtisasla bağlantısı olmadığına ...

Yüsek ihtisas hastanesinin sitesine giriniz.

YÜKSEK İHTİSAS ÜNİVERSİTESİ HAKKINDA

Türkiye Yüksek İhtisas Hastanesi Vakfı (TİVAK) ülke ihtiyaçlarını karşılamak, dünyada gelişen en son teknolojileri yakından takip edebilmek ve bunları daha ilerilere taşıyarak ülkemiz hizmetine sunma maksadıyla bir üniversite kurmaya karar vermiştir.

Bu maksatla YÖK Genel Kuruluna sunulan üniversite kuruluşu başvuru dosyası YÖK tarafından incelenmiş olup, 03.03.2011 tarihinde Resmi Gazetede yayınlanarak kuruluşu resmen tamamlanmıştır.
    ................................................
    rakip elemeyelim arkadaşlar, yazacak olanlarda kulaktan dlma değil araştırarark yazsınlar
    6 yıl ve hazırlığı yok
    En fiyatı makul tıp eğitimi
    Ve ankara
    ve yüksek ihtisas hastanesi vakfının kurduğu ünüversite
    Kötü ne kadar kötü ve neye kime göre
    Düşünerek hareket edelim değil mi

Evet eminim araştırabilirsiniz yüksek ihtisas VAKFI kurdu üniversiteyi 2013 yılında daha sonra ne oldu bilmiyorum ama tanıtım Günlerinde rektör tanıtıyor zaten kendim sordum bağlantınız var mı diye yok dedi korunun Ankara'daki 2 hastanesiyle anlaşmamız var son olarak burası tabela Üniversite'si fiziksel imkanı 0 bile değil sürünüyor tanıtım Gününde soru cevapta sordular öğrencilere sosyal imkan ne sunuyorsunuz fiziksel imkanınız yok diye rektör dedi ki tıpçının sosyal imkanı olmaz bence devlet varken yazılmaması gerekir çünkü 3 oda 1 Kantin koymuşlar eski Belediye binasını kullanıyorlar tek bina zaten girişi belediyeden kalma üniversite diye çıkarıyorlar 3 tane dersliği var lise Sırası gibi sıraları bile yok tekli sandalyeler olur ya yanına küçük tahta koyarlar hem masa hem sandalye olur derslikler Bodrum katında öğretim üyesi yok hepsi dışarıdan gelip gidecek yani hoca öğrenci iletişimi yok bence tıp Düşünen arkadaşlar devletin Köklü yerlerine gitmeli ben rektörün dediklerini yazdım son cümle benim yorumum ben Bilkent cs yazacağım zaten tıp yazacak arkadaşlar bilinçsiz tercih yapıp pişman Olmasın diye yazıyorum

• 6 senede bitirirsek sıkıntı yok ama uzatırsak her uzattıgımız sene için 30 bin tl bayılacagız bence sıkıntılı.
  • kimler yazdı ?
  • aiyse A kullanıcısına yanıt
    hocam ektör söyledi yüksek ihtisasla alakası yokmuş. Burslu yazmayı düşünen yok mu?
  • ben yazdım burslu
  • ücretlisi 20 binlere düşer mi beyler?
  • Hocam inanmayın millete herkese trollüyorlar. Benim arkadaşlarım çatır çatır da yazdı ankara diye. Gidip vanda erzurumda okuyun anlarsınız anyayı konyayı
  • kardeş arkadaşların kaç binde ?
  • batuhantekin B kullanıcısına yanıt
    dostum 11-13k bandının çoğu yazdı. 8k dan yazanlar da vardı. çok da güvenmeyin derim gelmeyebilir orası, kimsenin umrunda olmuyor lab şu bu özellikle doğu kentlerinde yaşayanlarda. millet tıp olsun benim olsun kafasında
  • dostum emin misin ya bak benim için çok önemli :(
  • kardeş siz nerelisiniz ya ben niğdeden yazcam sıralamam 13bin küsür
  • 23 k ile ücretli yazdım ama zor di mi

• kardeş kesin gelir rahat ol
  • neat81 N kullanıcısına yanıt
    zaten her şehirde tıp fakulteleri kampüsde olmaz. hastanenin yanında bir bina olur. Tıpcıların kampüsle işi devlette de olamıyor ki özel de niye bekliyorsunuz anlamadım. Doğu kentlerinin sosyal ve fiziksel şartlarını koyarsak Ankara yani Ankara. yazılmaz mı
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.