Şimdi Ara

..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
3.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daafis -- 25 Şubat 2025; 3:27:15 >

• Dediğin gerçekse şu ana kadar tonlarca kızla çıkmış olman lazım. Onaylıyo musun
  • Cips yerken izlediğin şeyin sesini duyamayan dandirik bi canlısın işte bunu düşün
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cirrus Ice

Dediğin gerçekse şu ana kadar tonlarca kızla çıkmış olman lazım. Onaylıyo musun

Maalesef hayır.

quote:

Orijinalden alıntı: Zobarak

Cips yerken izlediğin şeyin sesini duyamayan dandirik bi canlısın işte bunu düşün

Mantıklı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Daafis

quote:

Maalesef hayır.

quote:

Cips yerken izlediğin şeyin sesini duyamayan dandirik bi canlısın işte bunu düşün

Mantıklı.

Alıntıları Göster
    Kurtulamazsın, sen "işe yaramaz herifin tekisin" derken egon "hayır, öyle değil aslında gerçekten işe yarıyorsun" der. Bazen seni eleştirir ama eleştiri olumlu yöndedir ve senin kontrolün dışındadır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Carrier has arrived

quote:

Maalesef hayır.

quote:

Mantıklı.

O zaman sende değişik bi durum var. Psikoloğum bunun için bi isim söylemişti de unuttum. Senin durum daha çok yüksek ego değil de çevreyi beğenmemek. Ama o beğenmediğin kişilerle beraberken nötr kalmak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Atalay`

Kurtulamazsın, sen "işe yaramaz herifin tekisin" derken egon "hayır, öyle değil aslında gerçekten işe yarıyorsun" der. Bazen seni eleştirir ama eleştiri olumlu yöndedir ve senin kontrolün dışındadır.

Aslında öyle olmuyor. Ben "İşe yaramaz herifin tekiyim" derken egom "Sen dünyadaki tüm insanlardan daha iyisin" diyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KONU SİLİNMİŞTİR
    13 yıl önce açıldı
    Xperia M SD Card Oyun Yükleme
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carrier has arrived

quote:

Aslında öyle olmuyor. Ben "İşe yaramaz herifin tekiyim" derken egom "Sen dünyadaki tüm insanlardan daha iyisin" diyor.

Benimki rekabete tutuşmak istiyor, dövüştürelim mi?
    Egon, alterego seviyesindeyse bu zaten narsistliğinde ötesine geçer. Ama yine de sıradan insanın egosuna sahibiz, belki narsistliğimizde vardır ama sorun değil. Baş edebileceğimizden ötesi değil. Ne de olsa sınanmıyoruz bunun için. Mutlu olmaya engelse, aşmayı deneyebilirsin, ne kadar başarılı olunur orası tartışılır işte

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Tuvalet temızleyerek

• quote:

Orijinalden alıntı: Hiç Gülmeyen Adam

Tuvalet temızleyerek

Alıntıları Göster
    egon yüksek olsaydı egondan kurtulmak adına kendine güvenirdin zaten
  • Ego kis kis de gider o.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    senden daha yüksek egolu biri ile tanış o zaman belki geçer

çözümü bilmiyorum aklıma bu geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: buthoan

senden daha yüksek egolu biri ile tanış o zaman belki geçer

çözümü bilmiyorum aklıma bu geldi

Revolver
  • Çuvallayıp da hala ego ile dolusan kalın kafalı gerizekalının tekisin daha başına gelen olaylardan bile ders almayı beceremeyecek kadar hem de.Sordun cevapladım,alınmaca şikayet etmece yok

Tek çözüm yolu bol bol gt olman.
  • quote:

O zaman sende değişik bi durum var. Psikoloğum bunun için bi isim söylemişti de unuttum. Senin durum daha çok yüksek ego değil de çevreyi beğenmemek. Ama o beğenmediğin kişilerle beraberken nötr kalmak.

Peki ne yapmam gerekiyor tam olarak?

quote:

Benimki rekabete tutuşmak istiyor, dövüştürelim mi?
    Egon, alterego seviyesindeyse bu zaten narsistliğinde ötesine geçer. Ama yine de sıradan insanın egosuna sahibiz, belki narsistliğimizde vardır ama sorun değil. Baş edebileceğimizden ötesi değil. Ne de olsa sınanmıyoruz bunun için. Mutlu olmaya engelse, aşmayı deneyebilirsin, ne kadar başarılı olunur orası tartışılır işte

Olur, gel kapışalım.
    Tabi dediklerin doğru ama bir yerden sonra fazla ego sıkıntı yaratıyor. Bu yüzden bir şekilde aşmak lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dentex Dentex

Çuvallayıp da hala ego ile dolusan kalın kafalı gerizekalının tekisin daha başına gelen olaylardan bile ders almayı beceremeyecek kadar hem de.Sordun cevapladım,alınmaca şikayet etmece yok

Alınacak, şikayet edecek biri değilim. Söylediklerini de biliyorum zaten. Bol bol gt olmak işe yaramıyor ama. Daha fazla olmam da yaramayacak. Bu yüzden yeni bir yol bulmam lazım.

• quote:

quote:

Çuvallayıp da hala ego ile dolusan kalın kafalı gerizekalının tekisin daha başına gelen olaylardan bile ders almayı beceremeyecek kadar hem de.Sordun cevapladım,alınmaca şikayet etmece yok

Alınacak, şikayet edecek biri değilim. Söylediklerini de biliyorum zaten. Bol bol gt olmak işe yaramıyor ama. Daha fazla olmam da yaramayacak. Bu yüzden yeni bir yol bulmam lazım.

Alıntıları Göster
    Takip

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Ego iyidir iyi iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: hdloader11

Ego iyidir iyi iyi.

Alıntıları Göster
    git birkaç kitap oku bir kaç filozofu dinle oku hiçbirşey bilmediğinin,hiçbirşey olmadığının farkına varacaksın.

ciddiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hdloader11

Ego iyidir iyi iyi.

Alıntıları Göster
    Bu bende de var yav. İnsanlara çok belli etmiyorum ama lise zamanında çok "bunlar birşeyden anlamaz ben hepsinden daha iyi anlarım/yaparım" dediğim olmuştu. Hatta sırf bu olay için psikolojiye gitmiştim, sorunun çevre ile alakalı olduğunu söyledi, grup terapiye yönlendirdi de ben gitmedim. Şimdiki ortamımda böyle dediğimi pek hatırlamıyorum, cidden çevreyle alakalı birşeymiş. Aklında bulunsun.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.