Selamlar , birkaç saat evvel kendi otoyıkamacım ile görüştüm kendisinin kullandığı marka karscher miş ve bu işin piri bu marka imiş dedi. Alman malı . BAR basınç seviyesindede yazan seviyelerin her zaman % 20 yada 30 şaşma payı oluyor dedi fakat en mantıklısı 130 140 dedi. Malesef bu güçler çok pahalı. Kendisinin kullandığı profosyonel makine ise 180 barmış , buyrun kıyaslama yapın.
Bende bugün Bauhaus tan 240 küsür ytl ye deterjan hazneli , farklı başlıklı , KARSCHER marka makina aldım. 100~110 barmış . Şuanda yolda geliyor gelince hemen kurup deniyeceğim size aktarırım. Adam beğenmezseniz geri getirin fark ödeyip daha güçlüsünü alabilirsiniz dedi . Bakalım .
1 yıldır yolda mı gelemedi sanırım. Yorumunuz nedir? hangi modeli aldınız?
1 saat kadar önce ben koçtaşın üretimi bi alet aldım 70 bar ve 99 lira , koçtaş kendisine çinde ürettiriyormuş, önce parçaları inceledim benzer ucuz modellere göre oldukça kaliteli kullanım klavuzunda da koçtaşın iddialı oldugunu görüyoruz, son zamanlardaki oto yıkama mantıgında yüksek tazyik kullanılmıyor, fırça kullanılmıyor vs.. kaliteli temizleyiciler ve düşük basınçla yıkanıyor, yarın deneyeceğm ama evde kovadan çalıştıramadım koçtaşta bir kovadaki su ile çalışıyordu ben musluga takmadan çalışacağını düşünerek aldım bakalım yarın ne olacak uzun bir hortum ve kovayı yüksege koyup deneyecem, olmazsa belki de geri veririm
yusuf
kullanıcısına yanıt
pro car hangi ürünü acaba söylermisin kardesim
quote:
Orijinalden alıntı: ayi terbiyecisi
turtle wax'in hizli cilasi benim forumdan okudugum kadari ile yikama sonrasi arac henuz islak iken tatbik edilen ve pesinden kurulama yapilan bir urundu... benim bahsettigim köpüklü yikama sivisi hakikaten cok kaliteli. 25 litrelik bidonlar halinde satiliyor. muadil sivilar 100 liradan baslarken bu sivi 275 lira ve hakikaten cok kaliteli... farki aninda hissediyorsunuz. bir de abartiya kacmadan ama yikamacilardan daha fazla kullanarak tatbik edilirse cilaya gerek kalmadan hem temizler hem de piril piril yapar kesinlikle. ben eger gozume kestirir de yikama makinesi alirsam kesinlikle bu urunu kullanacagim...
quote:
Orjinalden alıntı: Ozdamar
quote:
Orjinalden alıntı: ayi terbiyecisi
havalarin isinmasindan olsa gerek herkesin aklina ayni fikri dusmus sanirim birkac gun once bende ayni cihazlara bakmistim. ancak benim istedigim firca sunger vs ugrasmadan ayni yikamaci gibi kopukle yikayabilmekti. makinelerde [size=3]deterjan haznesinden bahsedilmis. ancak bu yikamacilardaki gibi kopuk puskurtme yapabilir mi pek anlamak mumkun degil. kullanan ya da fikri olan varsa heveslendirsin bizi bi guzel...
kaba bi hesap yapmistim kendimce; su an piyasadaki en kaliteli kopukle yikama sivisi 25 lt 275 lira(ithal procar in urunu). satan kisi 3 kez bu sivi ile yikat silecek calistirmadan gidersin yagmurda diyerek ovuyor... 400 arac yikama yapiyor ortalama olarak bir bidon. eger bu makineler yapiyorsa bu isi bol bol kopuk sıkıp 275 kez yikasam yeter. yikama basina 1 lira yikama sivisi 2 liralik su
yikamacilardan, kiminin araba uzerine kiragi dusmus gibi azcik kopuk sikmasindan, kiminin adam akilli silmemesinden biktim...
Bende aynı dertlerden müzdaripim sanırım herkesin ortak sorunu adam akıllı yıkamayan yıkamacılar . Aslında burada çok iyi bir yıkamacı var ama birkaç günde bir götürmek adama koyuyor. ( iç dış : 13 ytl ) Bende bu alternatif olanaklara kaydım.
Aynen dediğin gibi deterjan haznesinden köpük sıkabiliyorsun tazikle .. Sonrada yıkamaya geçiyorsun. Ben bu yüzden mest oldum da bir anda almaya karar verdim. Ayrıca o hazneye ben deterjandan ziyade hızlı cila döküp sıkmayı planlıyorum su turtle wax ın varya uzun süreli kullanımda hemen parlatıyor.
@ extremeenvy :
yok dostum elimdeki bir kitapçıktan aldım veriyi kendi tespitim değil. Banada biraz mübalağa geldi zaten fakat bir veri yazmak istedim . : )
pro car hangi ürünü kardesim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme