Şimdi Ara

Yüklenmiyor V2 FTTH sözü veren TT sözünde 4.kez durmadı | SO'dan tarlaya fiber bize biber (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.531
Cevap
5
Favori
49.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
8 oy
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Kanaldan kasıtları neymiş hocam? Fiber kablonun geçeceği kanal mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • atınki kullanıcısına yanıt

Aynen kazı yapacaklarmış tekrardan

Kabin apt altında oraya kadar fiber geliyor ama

Tekrar ayrı çekeceklerdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bana tbmm den yanıt geldi btk'nın işletmeciye fiber dönüşüm yap emri verme yetkisi olmadıgından dosya kapanmış şimdi 14 gün milletvekili itiraz sürecine girdi 19 unda sisteme düşecek tüm evraklarla birlikte kdk'ya başvuracağım oradan tavsiye alırsam bir nebze ilerleme olabilir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

bana dönüş olmadı daha

btk telekomun yan kuruluşu gibi zaten oradan olumlu bir dönüş alamazsın geçmişte yöneticileri bile aynıydı  

kdk veya tbmm'den cevap geldi mi hocam?

hayır gelmedi fiber geleceğini sanmıyorum kasımın sonuna doğru so 2 sokak ötede fiber çalışmasını sonlandırdı

yani telekomda turkcellde bizi insandan saymıyor

az önce geldi

hizmet numaralı internet aboneliğinize ait şikayetinize istinaden teknik ekiplerimiz tarafından yapılan kontroller neticesinde; saha dolabı ve bina içi ankastre kutusuna kadar olan kısımda internet hizmetinin abonelik sözleşmeniz kapsamında taahhüt edilen sınırlar içerisinde sorunsuz olarak verilebildiği tespit edilmiş olup paketinize tanımlı hız profilinde kesintisiz erişim K sağladığınız anlaşılmıştır. İnternet erişim hizmetinden yaralandığınız lokasyonda Fibernet (H) hizmetinin tesis edilmesine yönelik talebinize istinaden yapılan kontrollerde, söz konusu lokasyonda Fibernet (H) hizmetine ait altyapının bulunmadığı anlaşılmıştır. Mevcut imkanlar doğrultusunda altyapı dönüşümünün henüz gerçekleşmemiş olması nedeniyle hizmet sunumu mümkün olamamaktadır. Saygılarımızla." şeklindedir. Ayrıca, başvurucunun konu ile iligli TŞYS'de oluşturduğu birçok şikayetine TTNET'ten benzer şekilde cevaplar verilmiştir.” Gereği Düşünüldü: Dilekçe ve ilgili İdarenin cevabi yazılarının incelenmesi neticesinde, İdarece tarafından beyan olunan işbu açıklamalar karşısında, 3071 sayılı Dilekçe Hakkının Kullanılmasına Dair Kanun ile TBMM İçtüzüğü’nün 116’ncı maddesi uyarınca dilekçe hakkında Komisyonumuzca başka bir işlem yapılamayacağına karar verildi.

altından sadece sermaye için adalet ve kalkınma partisi mv imzaları vardı

• rocky_balbao kullanıcısına yanıt
    Tüm bu evraklarla birlikte kdk'ya başvursan tavsiye alırsın bence ancak tavsiye kararının daha dinlendiğini görmedim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

sadece sermaye için adalet ve kalkınma partisi varken birşey olacağını sanmam

hocam artık uğraşmaya değmez bence en iyisi starlink beklemek olacak gibi btk dahil heryere yazdım cimer açıkkapı hiçbirşey çıkmadı sadece geçiştirip duruyorlar

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.