< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Yüklenmiyor V2 FTTH sözü veren TT sözünde 4.kez durmadı | SO'dan tarlaya fiber bize biber (77. sayfa)
-
-
Aynen kazı yapacaklarmış tekrardan
Kabin apt altında oraya kadar fiber geliyor ama
Tekrar ayrı çekeceklerdir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Gidiyoruz işte...
Kiminin HOŞUNA,kiminin ZORUNA! -
Bana tbmm den yanıt geldi btk'nın işletmeciye fiber dönüşüm yap emri verme yetkisi olmadıgından dosya kapanmış şimdi 14 gün milletvekili itiraz sürecine girdi 19 unda sisteme düşecek tüm evraklarla birlikte kdk'ya başvuracağım oradan tavsiye alırsam bir nebze ilerleme olabilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
bana dönüş olmadı daha
btk telekomun yan kuruluşu gibi zaten oradan olumlu bir dönüş alamazsın geçmişte yöneticileri bile aynıydı
_____________________________ -
kdk veya tbmm'den cevap geldi mi hocam?
hayır gelmedi fiber geleceğini sanmıyorum kasımın sonuna doğru so 2 sokak ötede fiber çalışmasını sonlandırdı
yani telekomda turkcellde bizi insandan saymıyor
az önce geldi
hizmet numaralı internet aboneliğinize ait şikayetinize istinaden teknik ekiplerimiz tarafından yapılan kontroller neticesinde; saha dolabı ve bina içi ankastre kutusuna kadar olan kısımda internet hizmetinin abonelik sözleşmeniz kapsamında taahhüt edilen sınırlar içerisinde sorunsuz olarak verilebildiği tespit edilmiş olup paketinize tanımlı hız profilinde kesintisiz erişim K sağladığınız anlaşılmıştır. İnternet erişim hizmetinden yaralandığınız lokasyonda Fibernet (H) hizmetinin tesis edilmesine yönelik talebinize istinaden yapılan kontrollerde, söz konusu lokasyonda Fibernet (H) hizmetine ait altyapının bulunmadığı anlaşılmıştır. Mevcut imkanlar doğrultusunda altyapı dönüşümünün henüz gerçekleşmemiş olması nedeniyle hizmet sunumu mümkün olamamaktadır. Saygılarımızla." şeklindedir. Ayrıca, başvurucunun konu ile iligli TŞYS'de oluşturduğu birçok şikayetine TTNET'ten benzer şekilde cevaplar verilmiştir.” Gereği Düşünüldü: Dilekçe ve ilgili İdarenin cevabi yazılarının incelenmesi neticesinde, İdarece tarafından beyan olunan işbu açıklamalar karşısında, 3071 sayılı Dilekçe Hakkının Kullanılmasına Dair Kanun ile TBMM İçtüzüğü’nün 116’ncı maddesi uyarınca dilekçe hakkında Komisyonumuzca başka bir işlem yapılamayacağına karar verildi.
altından sadece sermaye için adalet ve kalkınma partisi mv imzaları vardı
sadece sermaye için adalet ve kalkınma partisi varken birşey olacağını sanmam
hocam artık uğraşmaya değmez bence en iyisi starlink beklemek olacak gibi btk dahil heryere yazdım cimer açıkkapı hiçbirşey çıkmadı sadece geçiştirip duruyorlar

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt