< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yüklenmiyor V2 FTTH sözü veren Türk Telekom sözünde 3.kez durmadı Fiber gelmeyecek (41. sayfa)
-
-
Proje o ama maliyet yüksek olduğundan Red çıktı diyorlar. Baz istasyonu projeside Red yemiş.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugun ilce telekom bayi bu kagidi birakti. Sistemde ise altyapi gorunmuyor. 1 2 hafta daha bekleyecegim duzelmezse turk telekomdan cektireyim diyorum. Turknet felan millet sikayetci 20 30 tl icin rezil olmaya degmez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
telefon şuan hışırtılı çalışıyor
-
turknetde taahhüt yok nede olsa beğenmezsen başkasına geçersin 100 mbit 95 TL
bende superonlinedan çıkış sağladığı için millenicomdan aldım 100 mbit onda 110 TL
-
Evet taahuüt yok çok güzel lakin akşamları millet hep şikayetçi 1-2 mbitlere düşüyor. Türktelekom 100 mbit tarfesi çok pahalı. Oraya geçersem muhtemelen 50 mbit 120 tl tarifesine geçeceğim 3 ay da bedava.
-
Gibirnet felan da olabilir de sistemde yokum ama altyapı var diye mesaj attım adamlar dönüş felan yapmadı. Daha abone olmadan böyle ise yarın abone olursak hiç takmaz bu gibirnet bizi. Sisteme ne zaman düşeceğimiz de belli değil. Aslında türktelekomun yazlık tarifesi adı altında taahütsüz 2 veya 3 aylık paketleri var. Hemen hemen aynı bedelde aylık. Sadece modemi biraz daha pahalıya veriyorlar onlar da denenebilir.
-
sanırım o yoğunluktan oluyor bölge yoğun değilse o sorunlar olmayabilir telekomda çok pahalı nerdeyse 2 katı 130 lira 100 mbit yapsa bende alırım
-
Elinde sonunda yaparlar 13 Mbps aldığı için yapmıyorlar
Birsey olmaz aktarma yapılsın
yapılsın bizde yapılmasın demiyoruz ama ne zaman :)
-
Kazma kürekle yardıma gitcem yakında
Hayırlı olsun. İlgili yerle temas kurun dilerseniz bilgi alırsınız hem. -
Niye fiber istemeyen kesim de var bu ulkede adam diyor elektrikciye ben diye para verip kablo cektirecem diyen var bakir kablo cekin diyor modem parasi vermem diyor adam
Turktelekom face sayfasina mesaj attim sistemde goremiyorum ne kadar hiz aldigimi diye. Kayit actilar bakalim bugun yarin ararlar. Sistemi guncelleyin diye talepte bulundum ama sanmiyorum sizi mobil musterimiz yapalim diye arayacaklar kesin.
Tamamdır hocam. Bilgi alırsanız buraya da yazın lütfen.
-
1 yılı geçti hani fiber duasına çıkacaktık :)
-
Hocam benim fiberden de haber yok. :) Yeni yıla yapılır inşallah diyorum.
-
VDSLden geçtim adsl dialupa doğru gidiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X