Şimdi Ara

Yüklenmiyor V2 FTTH sözü veren Türk Telekom sözünde 3.kez durmadı Fiber gelmeyecek (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.484
Cevap
5
Favori
43.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vdsl e geçince o mesafede o kadar hız çok iyi değil mi ya demekki her şey teknolojide bitiyo adsl çöp 1.5km de 4 mbps zor alıyoz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • smart0201 kullanıcısına yanıt
    Proje o ama maliyet yüksek olduğundan Red çıktı diyorlar. Baz istasyonu projeside Red yemiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yüklenmiyor V2 FTTH sözü veren Türk Telekom sözünde 3.kez durmadı Fiber gelmeyecek

Bugun ilce telekom bayi bu kagidi birakti. Sistemde ise altyapi gorunmuyor. 1 2 hafta daha bekleyecegim duzelmezse turk telekomdan cektireyim diyorum. Turknet felan millet sikayetci 20 30 tl icin rezil olmaya degmez

telefon şuan hışırtılı çalışıyor

• atilim85 kullanıcısına yanıt

turknetde taahhüt yok nede olsa beğenmezsen başkasına geçersin 100 mbit 95 TL

bende superonlinedan çıkış sağladığı için millenicomdan aldım 100 mbit onda 110 TL

• Evet taahuüt yok çok güzel lakin akşamları millet hep şikayetçi 1-2 mbitlere düşüyor. Türktelekom 100 mbit tarfesi çok pahalı. Oraya geçersem muhtemelen 50 mbit 120 tl tarifesine geçeceğim 3 ay da bedava.

• Gibirnet felan da olabilir de sistemde yokum ama altyapı var diye mesaj attım adamlar dönüş felan yapmadı. Daha abone olmadan böyle ise yarın abone olursak hiç takmaz bu gibirnet bizi. Sisteme ne zaman düşeceğimiz de belli değil. Aslında türktelekomun yazlık tarifesi adı altında taahütsüz 2 veya 3 aylık paketleri var. Hemen hemen aynı bedelde aylık. Sadece modemi biraz daha pahalıya veriyorlar onlar da denenebilir.

sanırım o yoğunluktan oluyor bölge yoğun değilse o sorunlar olmayabilir telekomda çok pahalı nerdeyse 2 katı 130 lira 100 mbit yapsa bende alırım

• gulnare G kullanıcısına yanıt
    Elinde sonunda yaparlar 13 Mbps aldığı için yapmıyorlar

• Birsey olmaz aktarma yapılsın

yapılsın bizde yapılmasın demiyoruz ama ne zaman :)

• Kazma kürekle yardıma gitcem yakında

Hayırlı olsun. İlgili yerle temas kurun dilerseniz bilgi alırsınız hem.
  • Niye fiber istemeyen kesim de var bu ulkede adam diyor elektrikciye ben diye para verip kablo cektirecem diyen var bakir kablo cekin diyor modem parasi vermem diyor adam

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

Turktelekom face sayfasina mesaj attim sistemde goremiyorum ne kadar hiz aldigimi diye. Kayit actilar bakalim bugun yarin ararlar. Sistemi guncelleyin diye talepte bulundum ama sanmiyorum sizi mobil musterimiz yapalim diye arayacaklar kesin.

Tamamdır hocam. Bilgi alırsanız buraya da yazın lütfen.

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

1 yılı geçti hani fiber duasına çıkacaktık :)

• Hocam benim fiberden de haber yok. :) Yeni yıla yapılır inşallah diyorum. Yüklenmiyor V2 FTTH sözü veren Türk Telekom sözünde 3.kez durmadı Fiber gelmeyecek 

• VDSLden geçtim adsl dialupa doğru gidiyor

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.