Şimdi Ara

yükleme sorunu(bu sefer duğru yerde)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bu gün bi program yükledim ve antivir sapıttı bilgin başında olan dayım da sro yu engelleme sorusuna evet diye cevap vermiş burdan sonrada dönüşü olmadığı için sro yu silip tekrar yükliycektimki

yüklerken sanki avrupa gelmemiş gibi this patch can be used after europan... hatasını vermeye başladı çözümünü bilen varsa veya yeni yükleyen varsa böyle hata vermediyse ona göre indiricemde beni bilgilendirirseniz sevinirim

• AYNI PROBLEMİ ŞİMDİ YAŞIYORUM LTFN YETKİLİ BİRİSİ CVP VERSİN NEYDEN KAYNAKLANIYO OLABİLİR OHH BEA YALNIZ DEĞĞİLMİŞİM
  • Kaç kere dicem modeme ve pc ye res atin duzeldi bende...
  • çok saol düzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carnige -- 4 Eylül 2007; 20:41:35 >
  • walla kardeş bunun cözümü var,ama çalışma olasılığı 90%,pc den anlayan bir arkadaş ile yapmanı tavisye ederim.Kendine güvenmiyorsan hiç elleme.Sonra bıdı bıdı yapmayın.

Mesuliyet kabul edilmez.

Garip bir durum ama gaymax politikasının bir ürünüdür bu durum..neyse uzun konu...

Once IE explorer boş ekran aç.

1.Araçlar--internet seçenekleri--bağlantılar--yerel ağ bağlantılar--proxy sunucusu kısmında "yerel ağ için proxy sunu.." kutusunu işaretle.
    2.Açılan kutuya 125.242.9.140 yaz ,bir sonraki kutuyada 8080 yaz.

Tamam dedikten sonra sro clienti tekrar yüklemey çalış....

Not:Yukarıda bahsedilen olay internet üzerinden proxy sunucusu kullanmak için yapılan ayardır.Yükleme yapıldıktan sonra yapmış olduğun tüm ayarları geri alabilirsin.Veya yine yüklenme hatası verirse ayarları silip eski şekline getirebilirisn,pc herhangi bir zarar vermez.

Edit:Düzeldiğine göre,yukarıdaki metoda önemsemeyin lütfen.

Edit:Neden bu şekilde hata veriyor konusuna gelince,gaymax 'ın garip bir politikası.Herhangi bir ip ile bağlanıp oyuna girip çıkın.Sro'yu tekrar silip yüklemey çalışın hata mesajı alırısnız.Gaymax geçici blok koyuyor (benim şahsi görüşüm),modemi restart edince ip değiştiği için blok kalkıyor.
    Diyecekseniz ne saçma bir durum, "maalesef oyle !!!!"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenasi44 -- 4 Eylül 2007; 20:55:00 >

• Arkadaşlar çözüm çoook basit ben clienti flashget ile indirmiştim flashgeti silince clienti yükleyemedim şimdi indiriyorum deniycem baqalım nolcak
  • quote:

Orjinalden alıntı: angors

Arkadaşlar çözüm çoook basit ben clienti flashget ile indirmiştim flashgeti silince clienti yükleyemedim şimdi indiriyorum deniycem baqalım nolcak

Çooook attın çoookk. Flashget sadece bir indirme yoneticisidir, dosyalarla uzaktan yakından alakası yoktur . Boyle hayaller kurma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu bir hata mı?
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • flashgetlene alakası var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.