Merhaba arkadaşlar, Oyunu ve Tbc yi yeni satın aldım.Hemen Classic versiyonu kurdum ve patch yaptırtdım.Çünkü amacım 30 level sınırına kadar oynayıp sonra orjinal keyini girip 30 gün daha oynamak en son da tbc yi kurup onun keyi ile de bi 30 gün oynamaktı.Sorun bu noktada başladı işte.Patch sırasında sürekli sorun yaşadım.4.... bilmem kaça düzgün update yaptı ama sonra olanlar oldu.Oyunu açmayınca bende sinirlenip TBC kurayım dedim.Bu sefer alttaki linkteki 2. sorun karşıma çıktı Paylaştığım linki rica etsem biraz çevirip bana nasıl kuracağımı anlatır mısınız ?
1- Trial sınırı 30 değil, 20 level. 2- TBC paketini alınca ayrıca bir 30 gün bedava kazanmıyorsun. 3- Aslında TBC'i almana bile gerek yok. Classic hesabı olan herkes Artık TBC içeriğine ücretsiz ulaşabiliyor. 4- Oradaki link eğer oyununuzun versiyonu senin deyiminle "4.... bilmem kaça" sahip ise TBC ya da WoTLK yüklemeyin diyor. 5- Ya oyunu en baştan Classic-TBC olarak yükledikten sonra yamalarının indirilmesini bekleyeceksin veya battle.net'ten komple clienti indireceksin. 6- Eğer üstteki iki yol uzun geliyorsa; oyunu oynayan bir arkadaşından taşınabilir herhangi bir disk ile WoW'u edinebilirsin. Daha acısız olur.
Cevap için sağol.Oyunun kurulduğu klasörü ve ccleaner ile regedit kayıtlarını sildim.Classici yükledim ve patch yapmadım.TBC cd sini taktım ama kurmak yerine Play TBC dedi Oyna dedim ve şimdi patch yapıyo bakalım ne olucak görücez.
Oyun 3.... sürümünde iken TBC kurma şıkkı çıkmadı.Oyunu update etmeye çalışıyorum ama 4.... dan sonra update sorun çıkardı.Şimdi de TBC yükleme şıkkı çıktı kafayı yicem. Oyunu indirme linkini nerden bulabilirim ?
oyunu komple sil,http://www.mediafire.com/?i76vfv9n201w334 bu torrenti indir, sonra launcher calistir, dahada elleme... birak bitirsin... senin anlayamadigin sey 3.1.3 vs bunlarin anlami... 1.4.2 diyelim... ilk harfi 1 oldugunda bu demektir ki oyunun 1. surumu yani classic, 2 ile baslayan tbc , 3 wotlk , 4 cata... 4 te ise zaten elleme update ini yapsin bitsin... neyin pesindesin anlayamadim ki... TBC kurma sikki diye birsey yok ... tbc dvdli almanin sebebi kutusu olsun diye... dvd takip kurabilecegin bir ekpaket degil o... seni ilgilendiren sadece icindeki serial... ayrica tbc almanada gerek yoktu ustteki arkadasin belirttigi gibi...
quote:
Orijinalden alıntı: Kağan*
Oyun 3.... sürümünde iken TBC kurma şıkkı çıkmadı.Oyunu update etmeye çalışıyorum ama 4.... dan sonra update sorun çıkardı.Şimdi de TBC yükleme şıkkı çıktı kafayı yicem. Oyunu indirme linkini nerden bulabilirim ?
Oyun 3 surumunde iken tbc kuramazsin cunku kurulmus demektir. Tbc 2 surumudur. Sen oyunu acik birak butun patchleri indirip kursun germe kendini bu kadar :)
Bence torrent ile ugrasma. Zaten oyunun buyuk kismini kurmussun bastan baslamana gerek yok. Oyun kendi kendine kuruluyor zaten