Bildirim
Yüklediğim uygulamalar İtunes'ta gözüküyor ama İphone'umda gözükmüyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
senkronize etmeden önce uygulamaların yanındaki boşluğa tıkladın mı ? -
Evet :(
upp -
uppp -
uppppppppppppppppppppppppppppppppppp -
bu sorunun çözümünü bilen yokmu -
bir de şunu dene istersen belki çözer sorununu... iphone u telefona bağlayıp itunes açtıktan sonra devices bölümünden telefonun ismine sağ tıklayıp "transfer purchases" ı tıkla... bu sorunu çözebilir...
sevgiler, saygılar... -
Arkadaşlar aynı sorunu ben de yaşıyorum,iphone a facebook u indirdim itunes üzerinden kurdum,ayarlar kısmında facebook görünüyor ama ne arama bölümünde çıkıyor ne de ekrana bir ikon çıkıyor.. Gözünüzü sevim biri yardım etsin artık kafayı yemek üzereyim ya -
Hortlatma konuyu arastirma yap... -
quote:
Orijinalden alıntı: detroit21
Hortlatma konuyu arastirma yap...
Emrin olur başka napayım? Madem doru düzgün cevap vermiceksin neden yazıyorsun arkadaşım ya!? Senle biliyordum di mi ben araştırma yapmayı -
cihaz jailbrakli olması gerekir
eğer jailbreakli ise cydia-search den installous 4 ü yükleyin sonra tekrar deneyin sorununuz çözülür -
sync a bas
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X