Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Yugioh Kart Koleksiyonumu Satıyorum Satın Al 1 Kasım 2016 00:37 1 1 Yugioh Kart Koleksiyonumu Satıyorum Merhaba Arkadaşlar uzun zamandır topladığım Yugioh kat koleksiyonumu satıyorum. Eski yeni binlerce kartım var. 100'er kartlık paketler halinde satmayı planlıyorum. Paketleri tamamen rastgele ve karışık satacağım. Kartların hepsi orjinal, %98-99'u da İngilizce ve hasarsız. Ayrıca bazı değerli kartlarım da var onları da satıyorum Exodia, Tanrı Kartları, Blue-Eyes, Red-Eyes gibi. Onlar için ayrıca mesaj atın lütfen... Örnek Resim; Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 25 TL Miktar : 20 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Samsung Odyssey Neo G7 32 inç 4K UHD Mini LED Monitör [İNDİRİM] Lenovo Thinkbook 15 G3 - Ryzen 5500U - 16GB RAM - 512GB SSD The Last of Us Part 2 (II) Special Edition Apple İPad Pro 11 İnç 5.Nesil M1 İşlemcili 128 gb
Günceldir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Samsung Odyssey Neo G7 32 inç 4K UHD Mini LED Monitör [İNDİRİM] Lenovo Thinkbook 15 G3 - Ryzen 5500U - 16GB RAM - 512GB SSD The Last of Us Part 2 (II) Special Edition Apple İPad Pro 11 İnç 5.Nesil M1 İşlemcili 128 gb