quote:Orjinalden alıntı: KARA_FIRTINA ARKADASIM BU SITENIN SAHIBI KIM o sitenin sahibi Mc diğer bir adıyla Mertcan bu siteden değil ve o site burdan cok daha büyükwww.forum.yugiohturk.com
quote:Orjinalden alıntı: KaRaNdObRa quote:Orjinalden alıntı: KARA_FIRTINA ARKADASIM BU SITENIN SAHIBI KIM o sitenin sahibi Mc diğer bir adıyla Mertcan bu siteden değil ve o site burdan cok daha büyükwww.forum.yugiohturk.com BUYUK AMA BEN AKSAM UYE OLDUM BANA MAİL GELMEDI UYELIGIMI AKTIFLEŞTIRMEK ICIN SEN ONA SOLERSEN SEWINIRIM
quote:Orjinalden alıntı: KARA__FIRTINA quote:Orjinalden alıntı: KaRaNdObRa quote:Orjinalden alıntı: KARA_FIRTINA ARKADASIM BU SITENIN SAHIBI KIM o sitenin sahibi Mc diğer bir adıyla Mertcan bu siteden değil ve o site burdan cok daha büyükwww.forum.yugiohturk.com BUYUK AMA BEN AKSAM UYE OLDUM BANA MAİL GELMEDI UYELIGIMI AKTIFLEŞTIRMEK ICIN SEN ONA SOLERSEN SEWINIRIM hotmail yazarsan olacagı budur :d gmail vb. şeyler yazacaksın sanırım hotmailin spam engellemesi ile ilgili üyeliğinin aktifleştirilmesini yollamıyor oraya