Buda benim yugioh deckim daha yeni başladım daha dorusu arkadaşımla beraber yaptık. http://img521.imageshack.us/img521/4167/yugohdeckmwu9.png Buradaki kartların ne işe yarakdıklarını söyleyebilirmisiniz?ve hangi kart olduğunun adını o kadar çok kart varki..
quote:Orijinalden alıntı: sahnnanlamlarını bilmem ama desten spr olmuş harika! Saol da bazıların ne işe yaradığını bilmiyorum bi yazan olsa.
quote:Orijinalden alıntı: HeLLFiRe32Saol da bazıların ne işe yaradığını bilmiyorum bi yazan olsa.Alıntıları Göster sahnn saf gibi ona inanma..kart açma yamasının etkileri kendini akıllı mı zannediyosun?
quote:Orijinalden alıntı: Georges St-Pierresahnn saf gibi ona inanma..kart açma yamasının etkileri kendini akıllı mı zannediyosun?Alıntıları Göster dogukan adam aksini söylmemiş ki zaten!!
quote:Orijinalden alıntı: sahnnanlamlarını bilmem ama desten spr olmuş harika! quote:Orjinalden alıntı: sahnn anlamlarını bilmem ama desten spr olmuş harika! iğrenç bir deste nasıl süper dion ben bu desteyi 5 elde yenerim
quote:Orijinalden alıntı: rambo302quote:Orjinalden alıntı: sahnn anlamlarını bilmem ama desten spr olmuş harika! iğrenç bir deste nasıl süper dion ben bu desteyi 5 elde yenerimAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: rambo302 quote:Orjinalden alıntı: sahnn anlamlarını bilmem ama desten spr olmuş harika! iğrenç bir deste nasıl süper dion ben bu desteyi 5 elde yenerim Haklısın.
quote:Orijinalden alıntı: ultimateejderquote:Orjinalden alıntı: rambo302 quote:Orjinalden alıntı: sahnn anlamlarını bilmem ama desten spr olmuş harika! iğrenç bir deste nasıl süper dion ben bu desteyi 5 elde yenerim Haklısın.Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: ultimateejder quote:Orjinalden alıntı: rambo302 quote:Orjinalden alıntı: sahnn anlamlarını bilmem ama desten spr olmuş harika! iğrenç bir deste nasıl süper dion ben bu desteyi 5 elde yenerim Haklısın. nasıl haklı olmayayım adamın dstesi 80 lik
quote:Orijinalden alıntı: rambo302quote:Orjinalden alıntı: ultimateejder quote:Orjinalden alıntı: rambo302 quote:Orjinalden alıntı: sahnn anlamlarını bilmem ama desten spr olmuş harika! iğrenç bir deste nasıl süper dion ben bu desteyi 5 elde yenerim Haklısın. nasıl haklı olmayayım adamın dstesi 80 likAlıntıları Göster internette dülle kapışma sitesi bilen varmı söylesin
quote:Orijinalden alıntı: World_Warinternette dülle kapışma sitesi bilen varmı söylesinAlıntıları Göster sen hangi kartların anlamlarını bilmiyon
quote:Orijinalden alıntı: alperfb43sen hangi kartların anlamlarını bilmiyonAlıntıları Göster Kart sayısını biraz abartmamışmısın
quote:Orijinalden alıntı: Jungle BoogieKart sayısını biraz abartmamışmısınAlıntıları Göster aaaa ne 80 i beyler adamın hakkını yemeyin 76 card var orda
quote:Orijinalden alıntı: RoXaSaaaa ne 80 i beyler adamın hakkını yemeyin 76 card var orda Alıntıları Göster cevap yokmuuuuuuuuuuuu
quote:Orijinalden alıntı: World_Warcevap yokmuuuuuuuuuuuuAlıntıları Göster kartlardan fazla olması kötü nedeni bunlar hep canavr feda etmek zorunda kalırsın ve insanı gıcık eder
quote:Orijinalden alıntı: Guest-84A5162A7kartlardan fazla olması kötü nedeni bunlar hep canavr feda etmek zorunda kalırsın ve insanı gıcık ederAlıntıları Göster eh sakin olun yeter artık çocuk ona emek vermiş o kartları toplarken siz ne diyonuz yazık çocuğa be
quote:Orijinalden alıntı: seckings43eh sakin olun yeter artık çocuk ona emek vermiş o kartları toplarken siz ne diyonuz yazık çocuğa beAlıntıları Göster soruma cevap bekliyorum
quote:Orijinalden alıntı: seckings43eh sakin olun yeter artık çocuk ona emek vermiş o kartları toplarken siz ne diyonuz yazık çocuğa beAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: seckings43 eh sakin olun yeter artık çocuk ona emek vermiş o kartları toplarken siz ne diyonuz yazık çocuğa be ne toplaması lem
quote:Orijinalden alıntı: SiVaSLı MiCaNquote:Orjinalden alıntı: seckings43 eh sakin olun yeter artık çocuk ona emek vermiş o kartları toplarken siz ne diyonuz yazık çocuğa be ne toplaması lemAlıntıları Göster evet kart açma yamasını yukleyince otomatik olarak bi deck werio ama çok dadndik bi deck oluo
quote:Orijinalden alıntı: KaRaNdObRaevet kart açma yamasını yukleyince otomatik olarak bi deck werio ama çok dadndik bi deck oluo Alıntıları Göster cevap bekliom
quote:Orijinalden alıntı: World_Warcevap bekliomAlıntıları Göster o deste çook stratejili olmasın sakın