Bildirim
yugioh
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
yabi yardım arkadaşlar hadi yaaaaaaaa -
bilsem tuğrul sölerdim ya ama bilmiyom sen genede öp beni muck muck........ -
öptüm muck muck muck muck -
niye msni açmıyon............... -
vallane biliyim üşeniyom şimdi o kadar yaz yaz parmaklar ağrıyo zaten bit yandanda ders çalışıyom -
oke
bu arada konuya gelince sen google dan aradın mı...... -
ya aradım aramadığım yer kalmadı amawww.tughan.net te var orda full oyun download bölümde 50 full oyun mu ne var orda var ama nasıl bilgisayara çekeceğimi anlamadım hepsini mi indircem diyelim indirdim sonra ne yapcam
-
ya yardım -
ee nerde yardımlar arkadaşlar yahu noolur dh üyeleri beni yarı yolda bırakmayın size güveniyorum çalışkan insanlar hadi bi bakın bulun nolur ya çoook ihtiyacım var oyuna noooolur -
Ben buldum bi full oyun sitesınde, koca sitede download edılmiyenlerden bırı cıkttı
-
O dediğin bölümü bilemiyorum ama Yu-gi-oh online var nette, biraz araştırırsan bulabilirsin sanırım.. -
durun link vereyim hemde tam link ama ben çekemedim http://www.warezfamily.net/pcgames.html bu sitede aşşağıda bi yerlerde yu-gi-oh diye yazıo resmi de var hadi bi bakarmısınız çok tşk şimdiden -
hepsini indir sonra ziple hepsini bir yeerde sonra içine gir rename ye bas şifreyi gir sitedeki herhalde öle olur
bende bilmiyom bakarım bi ara.... -
bakarım bende şimdi öle olcak mı -
yugioh ne yaw bide link vermişsin yasak full oyun linki vermek
-
quote:
Orjinalden alıntı: pew
yugioh ne yawbide link vermişsin yasak full oyun linki vermek
yu-gi-oh bi çizgi film di oyunuda oldu tamam o zaman bi daha vermem tam oyun linki
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X