Şimdi Ara

YTÜ Makineyi bırakıyorum maden aynı diploma aynı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler YTÜ Makina Mühendisliğindeyim. Amcamınoğlu MTOK tan 292.000 ile Makine Müh. kazanmış meslek liseli . Beni aramış amcaoğlu bende mühendis oluyorum diye artislik yapıyor. Hem MTOK Mühendislik Fakültesinden daha iyiymiş la. Bu nasıl adallettir. Bu gibi tekniker sıfatlı adamlarla bize aynı ünvanı nasıl veriyorlar anlamıyorum. Biz ki insansız tank gibi projelerde çalışan bu ülkeye hayrımız dokunsun diyen adamlarız. Bu ülkeye hayr etmek suç demekki.Aynı diploma ne demek la. Biz ilkokulda fen lisesi kazanacaz diye bitaraflarımızı yırtalım. Onlar kazanacak okulları bile olmadığı için meslek lisesine gitsin. Biz Üniversite sınavında belli bir sıralama için ter dökelim sıralama yapalım adamlar 0.25 fizik netiyle 292k ile aynı diplomayı alsın. Beyler ben kendi adıma mesleğimden utanıyorum bu adamlarla aynı sıfata sahip olduğum için bu meslekten tiksiniyorum.Bu adamlar 3 doçentle okul bitirecek biz 42 öğretim üyesiyle ders görecem eşit olacaz öylemi. Böyle bir ülke olamaz ya bölüm değıştirip dişe filan geçiş yapacam bi şekilde. Yada mezun olur olmaz yurt dışına gidecem benim bu ülkeye hayrım dokunmasın projeyide YTÜ olarak bırakıyoruz. MTOK lar buyrun yapın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.