Şimdi Ara

YTÜ HARİTA MÜHENDİSLİĞİ HAKKINDA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yıldız Teknik Harita Mühendisliğinde ingilizce hazırlık okuyabiliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: inanc35

Yıldız Teknik Harita Mühendisliğinde ingilizce hazırlık okuyabiliyor muyuz?

bildiğim kadarıyla türkçe okutuluyor bildiğim hazırlık yok
  • Peki KATÜ de harita mühendsiliğinin önerirmisiniz.Yeni keşfedilen bir meslek sanırım??
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengiz837

Peki KATÜ de harita mühendsiliğinin önerirmisiniz.Yeni keşfedilen bir meslek sanırım??

sonuçlar açıklandığından beri internette araştırıyorum çoğu hoca bu mesleği önermiyor ancak internette okuyanlara sorduğumda o kadar kötü bir meslek değil mezun olmuş biriylede konuşuyorumaldığım bilgieri burda sizinlede paylaşırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sensiz62

quote:

Orijinalden alıntı: cengiz837

Peki KATÜ de harita mühendsiliğinin önerirmisiniz.Yeni keşfedilen bir meslek sanırım??

sonuçlar açıklandığından beri internette araştırıyorum çoğu hoca bu mesleği önermiyor ancak internette okuyanlara sorduğumda o kadar kötü bir meslek değil mezun olmuş biriylede konuşuyorumaldığım bilgieri burda sizinlede paylaşırım

Tamam eyvallah
  • Beyler tam tercihi yapacağım kılavuzdaki özel açıklamalar kısmında Yıldız Teknik Harita ile ilgili hiçbir şey yazmadığını fark ettim. Acaba bu bölümde ingilizce hazırlık yok mu? Bilgilendirin beni lütfen
  • ResultanteImportante kullanıcısına yanıt
    1 SENE ARADAN SONRA EDİT:

dersler %100 türkçe (hocalara inat iyiki yazmışım bu bölüm bir harika dostum )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.M-2016 -- 20 Temmuz 2013; 1:59:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: H.M-2016

1 SENE ARADAN SONRA EDİT:

dersler %100 türkçe (hocalara inat iyiki yazmışım bu bölüm bir harika dostum )

hakkında hayırlısı olsun hocam bölümünü sevdikten sonra gerisi önemli değil

• bende bu sene dgsde düşünüyorum ikinci öğretim hazırlık varmı ytüde
    undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alone_chief -- 4 Ağustos 2013; 16:47:00 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.