Şimdi Ara

YSK: Muhursuz oylar, disaridan geldigi kanitlanmadikca gecerli sayilacak (2.5 milyon muhursuz oy) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
469
Cevap
1
Favori
27.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: turkattack

quote:

Orijinalden alıntı: Lala Mustafa Paşa

bir deli kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış. Ulan belki o mühürsüz oy pusululari hayir oylari icin kullanildi nicin her seferinde kazanan taraf suclu oluyor anlamiyorum. ondan sonra yok biz tarafsizis yok böyleyiz yok söyleyiz. sikayet gelmis incelenicek denilmis sitelerinde.

Duruma göre incelenir ben simdi desem icinizden birisinin evindeki cep telefonu benim. duruma göre incelenir elimde fis kanit bisey varsa e-mail nolari usuyuorsa benim lehime sonuclar. adamlarda incelenicek denilmis. bikmadiniz su hükümeti elestirmekten.

Ankara istanbul akpnin elindeydi nicin simdi hayir oranlari daha yüksek kesin hayircilar oy pusulalarini degistirdi. desek nasil adil olur mu azicik düsünün ya. Her secimde bisey ariyorsunuz bi bahane ariyorsunuz ortami germek icin 1 oyla kazanilsa idi referandum nolucakti sonuc degisicekmiydi. adamin biri ben yanlis bastim o oy benim oyum falan dese bir ehemmiyeti olucak miydi.
    https://pbs.twimg.com/media/C9jZdKOXkAAX4dd.jpg

Hocam bu maddeye goreye muhursuz oy nasil gecerli sayilabiliyor,2010 tarihli yasa daha yenisini bul o gecerlidir.hukukcu olmaya gerek yok.

verdiginiz linki acamadim hocam acaba hangi yasa söliyebilir misiniz bi inceliyim. birde benim demek istedigim bu konunun geneline bakarsak hükümeti sucluyorlar. sanki oylar evetmis gibi ispatlari var gibi ben ona kiziyorum. hani bi haksizlik varsa söylesinler amenna ama oylar yok evete kaydi gibi seyler iftira oluyor. belki hayira kaydi oylar yani

edit: hocam arastirdim sizin dediginiz gibi cikarsa incelendikten sonra bu YSK nin sucudur. sorumlulugudur. ama yine oylar suraya kaydi buraya denilmemeli. benimde kizdigim nokta o idi zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lala Mustafa Paşa -- 17 Nisan 2017; 1:27:41 >

• Arkadaşlar birbirinizi gaza getirmeyin kırmayın dökmeyin

Yapılması gereken çok basit bu sandiklar tespit edilir sandık görevlilerinden savunmaları alınır herşey hukuka göre yapılır tüm oyların mühürsüz olanlara oranı çıkarılır sonrada evet hayır oranları çıkarılır eğer %1 den fazla bir fark varsa seçimler tekrarlanır ama bir kaç yüz bin için milletin iradesi yok sayılamaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya o zaman oylama olmasın ne olursa olsun eveti çıkartıyorlar kandırmadan başka bir şey değil bu
  • Sebebini sonucunu bilemem ama benim pusula da mühürsüzdü.
  • Ben maksimum 10000 pusula olduğu kanaatindeyim böyle

159k chp sandık görevlisi varmış

Bunlar elbet tutanak tutmuştur

• Daha bundan sonra seçim olacağını sanmıyorum olsada gitmem oy kullanmaya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşin ilginç tarafı sandık kurullarının sabah ilk yaptığı iş oy pusulaları ve zarfları ilçe seçim kurulu mührüyle mühürlemektir.Zaten başka işleri yok.
    İlk defa seçim de yapmıyoruz. YSK başkanı, sandık kurulu görevlilerini seçimden önce bilgilendirdiğini söyledi. Kime bilgi vermişler? Nasıl vermişler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mfatih1905

Arkadaşlar birbirinizi gaza getirmeyin kırmayın dökmeyin

Yapılması gereken çok basit bu sandiklar tespit edilir sandık görevlilerinden savunmaları alınır herşey hukuka göre yapılır tüm oyların mühürsüz olanlara oranı çıkarılır sonrada evet hayır oranları çıkarılır eğer %1 den fazla bir fark varsa seçimler tekrarlanır ama bir kaç yüz bin için milletin iradesi yok sayılamaz

ysk açıklmasından sonra oylara sandık açıldıktan sonra çıkan oylara mühür basıldığına dahil video var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MacroPhageAB

quote:

Orijinalden alıntı: 0z0z

Hepiniz süzmesiniz

Bu akılla nereye varacaksınız bilemiyorum.

Mühürsüz oy demek o sandık dışından gelen oy demek.

Birkaç sandık değil 1,5-2,5 milyon oydan bahsediliyor.

Tamamdır.

Bundan sonra yaşayacaklarınıza müstehaksınız.

Abdallık ile aptallık arasında bir harf fark var ama o harfi bile hak etmiyorsunuz.

Bop denilen fitneye müstehaksınız.

Benden bu kadar.

Siyasetlerinizle ufakçılıklarınızla başbaşa kalınız.

Allaha herkes kendi hesabını verecek umulur kurtulursunuz.

Genelleme yapıp herkese süzme demek kolay. Ben ve ailemin kullandığı pusulalarda mühür yoktu. Biz şimdi sandık dışından mı oy kullanmış oluyoruz?

Maalesef

Genelleme yaparım

Sistem hatalı ise genelleme doğrudur.

Mühürsüz oy kullandıysanız sizler de dahilsiniz.

Seçim kanunu açık mühürsüz oy geçersizdir.

Neye ortak oluyorsanız ona eriniz.

Anladınız.

• Evet oyları maksimum 300.000-400.000 oyla kazandı. 2.5 milyon mühürsüz oy var ve bu oylar hukuken geçersizdir. Bu ülkeye acil reset atmak lazım.

Bu arada şu konudaki Osmanlı Fantazisi olan zevat az tarih okuyun len, siz kim Osmanlı kim, alakanız yok. Fatih Sultan Mehmed yaşasa şuanda padişah olsa utancından alayınızı asardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi confuest -- 17 Nisan 2017; 2:14:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MacroPhageAB

quote:

Orijinalden alıntı: 0z0z

Hepiniz süzmesiniz

Bu akılla nereye varacaksınız bilemiyorum.

Mühürsüz oy demek o sandık dışından gelen oy demek.

Birkaç sandık değil 1,5-2,5 milyon oydan bahsediliyor.

Tamamdır.

Bundan sonra yaşayacaklarınıza müstehaksınız.

Abdallık ile aptallık arasında bir harf fark var ama o harfi bile hak etmiyorsunuz.

Bop denilen fitneye müstehaksınız.

Benden bu kadar.

Siyasetlerinizle ufakçılıklarınızla başbaşa kalınız.

Allaha herkes kendi hesabını verecek umulur kurtulursunuz.

Genelleme yapıp herkese süzme demek kolay. Ben ve ailemin kullandığı pusulalarda mühür yoktu. Biz şimdi sandık dışından mı oy kullanmış oluyoruz?

İtiraz etmediysen sorumluluk sana ait. Oy hakkına sahip çıkmamışsın.

• Yani şu oyları hazırlayıp sandığa attılar da mühür basmayı mı unuttular ? Sandığa o oyları atmak bu kadar kolaysa, bi mühür basmak bu kadar mı zor ?
  • Tamam tamam hayır kazandı arkadaş.uzatmayın daha fazla kırmayın birbirinizi...
    Sandık başında 1 oyun geçerli mi değil mi diye 1 saat tartışması yapılıyor o kadar parti ve elemanları + polis de salak bu kadar oy hileli doğru..
  • YSK seçimin temel maddelerinden olan mühürsüz oyları kabul ederek dünyadaki en büyük skandallardan birine imza atmıştır. Ve diyor ki dışarıdan geldiğini ispat edin. Ulan gerizekalı o mühür o yüzden vuruluyor zaten. Sende dışardan gelmediğini ispat et o zaman o mühürsüzlerin. Beyin bu kadar çalışıyor

• Mühürsüz oyların geçersiz sayılması gerekir fikrine katılıyorum ancak ; istatiksel olarak geçersiz sayılması gereken hayır ve evet oyları oranlarıda birbirine yakındır. Dolayısıyla neticeyi çok etkilemeyeceği kanaatindeyim.Pek tabii Yasa neyse o uygunlanmalı Madde 98 gayet açık.

bu da 4 yıl önceki bir haber bakmakta fayda var
    http://www.sondakika.com/haber/haber-guroymak-ve-serinova-da-secimler-iptal-edildi-5870149/
  • 2.5 milyon oy boyle sayilmis dusunun artik bide internette dolasan videolar adam 100 tane kagida evet basiyor sadece bir yerde gerisini siz dusunun
    yobazlar bu ulkeyi ne hale getirdi
  • ysk seçim kanununu çiğniyor

• quote:

Orijinalden alıntı: BekiRoRo

OHAL' de hiçbir seçime itiraz edilemez

Söz hoşuma gitti. Oy çaldınız diye sinirimi bozan at gözlüğü takmış solcu arkadaşlara böyle cevap vereceğim.
  • Hile olmadığını düşünen AKPli dostlar Şanlıurfa Eyyübiye 2087. Sandikta kayitli seçmenden fazla olan EVET oyu hakkında ne düşünüyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dracos D kullanıcısına yanıt
    ysk'nın aldığı kararların tümüne karşı itiraz yolu kapalıdır. Danıştaya neye dayanarak iptal davası açacaksın ?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.