Şimdi Ara

youtuber öğretmenler niye yks ye girmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hep öğretmenlerin kendi branşlarındaki başarılarını merak etmişimdir

hocalar niye ayt tyt girmiyor? sadece kendilerini ölçmek ve sınav üzerine konuşmak için

• Okuldaki, dershanedeki, youtube'daki sınava girmeyenlerin sebebi bence çok basit: G** yemiyor
    Eğer kendilerine güveniyorlarsa sınav sonuçlarını gururla gösterirler.
  • LeviEfendi kullanıcısına yanıt

Dershaneye giderken matematik hocam ben her sene derece yapıyorum diyordu tabi yersen açıp sonucunu hiç göstermedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fridabaci -- 9 Mart 2021; 21:42:49 >
  • fridabaci kullanıcısına yanıt
    Kolpacı hoca
  • Sırf 40 soru çözmek için 90 lira bayılmak istemedikleri içindir ve yani fulleyemeyip itibarlarını sarsmak istemezler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adolf kitler

Bu mesaj silindi.

büyük youtube kanallarının ödedikleri 180 tl nin farkına bile varacaklarını sanmıyorum :D g

alttaki arkadaşın dediği gibi bence yemiyor

• Şenol Hoca girmişti sınav sonrası değerlendirme falan yapmıştı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ramazan yetgin giriyor fakat işaretleme yapmıyor

• Bizim dershanede fizikçi girmişti 2019’da adam fizikleri fullemişti. Mat ve türkçesi de iyidi adam 30k yapmıştı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar çıldırdınız mı?Seneler boyu bi alanda ders veren insanlar bunlar nasıl yemiyor diyebilirsiniz xd .Yani her alanda yüksek performans beklemek abes olur.Sonuçta bu bilgilerle bilim yapilmiyorsa ezber bilgidir ders bilgileri.Kendi alanı dışındakileri unutmuslardir.Sinavda yapamazlar.Kimse de oo hocam batirdiniz diyemez.Fakat kendi branslarinda rahat fullerler xd .En azindan aytde.Ha bir de girmesinler daha iyi önümüze gecmesinler xd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tanıdık bir öğretmen vardı giriyordu ama hiç çaktırmıyordu. sınav gözetmenliği yaparken karşılaşmıştım :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.