Şimdi Ara

YouTube videolarını bilgisayara nasıl indirebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar YouTube'daki videoları bilgisayara indrip kaydetmek için ne yapmam gerekiyor?Veya hangi programı kullanmam gerekiyor?

• Youtube Downloader
  • Sayın TriaThlon öncelikle çok teşekkür ederim yardımınız için..Verdiğiniz linkteki programı indirdim.Cahilliğimi bağışlarsanız, linkini verdiğiniz programın kullanımı ile ilgili bikaç soru sormak istiyorum..İlk olarak programdaki ''URL'' kısmına Youtube'da izleyip de indirmek istediğimiz videonun adres çubuğundaki bağlantı adresini mi yazacağız yoksa videonun kimlik bilgilerinin yer aldığı kısımdaki ''embed'' olarak yer alan yerdeki bilgileri mi gireceğiz?İkinci olarak programdaki ''video output'' kısmında indireceğimiz videonun kayıt formatını bizim belirlememiz için mi böyle bir ksım var, yoksa indireceğimiz video hangi özellikteyse onu zorunlu olarak mı gireceğiz?Şimdiden çok teşekkürler..
  • Normal videoniun linkini girmelisin. O format olayı da , videonun çıkış formatıdır. Seçtiğin formatta çıkış yapacaktır. Flv benim için daha iyi. Ama her yerde açamazsın. Codec pack ile açan gerekiyor.
  • yani normal videonun linki derken videonun internet sayfasındaki adres çubuğundaki yazan ksmı mı diyorsunuz?
    quote:

Orjinalden alıntı: scaniaperest

Normal videoniun linkini girmelisin. O format olayı da , videonun çıkış formatıdır. Seçtiğin formatta çıkış yapacaktır. Flv benim için daha iyi. Ama her yerde açamazsın. Codec pack ile açan gerekiyor.
  • Arkadaşım Youtube den video indirmen için her hangi bir program gerekmektedir.
    sadece internette K-lite codec player programını bul bilgisayarına yükle ...
    daha sonra youtubeden herhangi bir video indirmek istiyorsan videoyu tam izle o kırmızı çizgi tamamaen dolsun sonra Bilgisayarından Temprorary files' e girip boyuta göre hizala en alttaki Mb büyük olanlar senin izledğin videolardır onlara çift tıkla ve uzantısını .flv olarak değiştirip masaüstüne kaydet...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kesinlikle orbit yaz google ye orbit diye indir va kur
  • Kolay.

YouTube videolarını bilgisayara nasıl indirebilirim?
  • Orbit Downloader' ı tavsiye ederim.

Ücretsiz ve de iyi bir yazılımdır.
  • Başta program linki yada ismini vererek yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkürler..
  • vixy.net
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.