Şimdi Ara

Youtube video download için Chrome aracı! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
65.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • chrome mağazası hariç diğer sitelerden uygulama yükleyemiyorum burdaki youtube eklentisini nasıl yükleyecem
    bende çıkan mesaj şu : uzantılar uygulamalar ve kullanıcı komut dosyaları sadece chrome web mağazasından eklenebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghosttt2011

chrome mağazası hariç diğer sitelerden uygulama yükleyemiyorum burdaki youtube eklentisini nasıl yükleyecem
    bende çıkan mesaj şu : uzantılar uygulamalar ve kullanıcı komut dosyaları sadece chrome web mağazasından eklenebilir

artık yüklenemiyor bende dün farkettim eskiden yükleniyordu ama kaldırmışlar.mağazada da bunun gibi bir uzantı yok idm ye kaldık artık
  • eyw kardeşim sağolasın
    bunuda yüklemenin bir yolunu bulurlar elbet :)
  • chrome uygulaması vardı kalkmış ya yok mu youtube video downloader ? videoget falan değil direk video izlerken istediğimiz formatta indirmek için
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhotoShop Man

chrome uygulaması vardı kalkmış ya yok mu youtube video downloader ? videoget falan değil direk video izlerken istediğimiz formatta indirmek için
    arkadaşlar googlenin bu uzantıyı engellemesi sonucu son olarak bu şekilde uzantıyı ekleyebiliyoruz

1. adım bu siteden istedigimiz uzantıyı masa üstüne indirebiliriz zaten chrome eklemiyor http://www.chromeextensions.org/utilities/ultimate-youtube-downloader/

2. adım chromenin uzantı sayfasını açın anahtar araçlar uzantılar sayfasında masa üstündeki uzantıyı üstüne sürükle bırak yapın eklensinmi evet deyin eklenmiştir youtubeden kontrol edin güle güle kullanın son şekil bu yüklenmeyen bütün eklentileri bu şekilde yükleyin buda yasaklanana kadar kullanalım sonrakinin çaresini bulmaya çalışırız hadise videosu da bayram hediyem olsun

Youtube video download için Chrome aracı!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuperVisör -- 21 Ağustos 2012; 23:04:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tragedıe

arkadaşlar googlenin bu uzantıyı engellemesi sonucu son olarak bu şekilde uzantıyı ekleyebiliyoruz

Çok teşekkür ederim hocam. İlk başta arkadaşın verdigi linkden yüklemiştim fakat pc degiştirince uzantıda gitti şimdi sayende yine yükleyebildim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rammstein

quote:

Çok teşekkür ederim hocam. İlk başta arkadaşın verdigi linkden yüklemiştim fakat pc degiştirince uzantıda gitti şimdi sayende yine yükleyebildim

önemli degil bu konudaki bilgilerimi dh den esirgemeyecegim her ne kadar yönetim arkamda olmasada arkadaşın biri ikinci el sıfıra yakın bir fiyatla ssd satıyor burda http://resim.donanimhaber.com/m_53989038/mpage_1/f_/key_//tm.htm#53989038 sıfırla arasında 20 tl var Vatan computerde 470 tl ben arkadaşı mesajla uyardım bak şurda bu kadar diye arkadaş beni şikayet ediyor ve yönetim beni haksız buldu ve mesajımı sildi arkadaşın milleti kazıklamak hakkı imiş gibi benim dh emek verip çalışmam sonucunda böyle bir şey olması şevkimi kırdı herkez aradıgını dh bulsun diye ugraşırken arkadaşın ankarada dayısımı varki ben haklı oldugum yerde haksız çıktım neyse iyi tatiller video hediye

Aqua - Barbie Girl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuperVisör -- 23 Ağustos 2012; 9:50:57 >
  • teşekkürler arkadaşım çok işime yaradı ellerine sağlık
  • ya choremo bırakmıyo sadece mağazadan eklenebilir diyor mağazadada bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paradox15 -- 23 Ağustos 2012; 16:10:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: paradox15

ya choremo bırakmıyo sadece mağazadan eklenebilir diyor mağazadada bulamadım

tragedıe kardeşimiz açıklamış ya söylendiği gibi yaparsan olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mavi Korsan

Firefox için yazılan bu yararlı araçlar, sisteme 0 yük oluyor ve çok işe yarıyor! Kolayca kurun...

Google Chrome çok hızlı olmasına karşın aradığı çıkışı, Firefox gibi eklenti desteği sunmakta buldu.

Eklenti değil uzantı dese de Google, Chrome'da Firefox'un yolunu tutturdu gidiyor. İleride Firefox'un karşılaştığı sorunlarla, örneğin sürümler arası eklenti uyuşmazlığı sorunuyla da karşılaşır mı bilinmez.

Bu arada bazı kullanıcıların ilgisini çekmiştir ama genel kullanıcı kitlesinin keşfetmediği bir kaynak var. Google Chrome'da bazı Firefox Greasemonkey scriptlerini tam uyumlu olarak kullanmak mümkün. Bu scriptler çok hafif eklentiler gibi düşünülebilirler. Bunlar tarayıcıya pek yük olmuyor ve Chrome ile uyumlu script sayısı binlerle ifade ediliyor.

Bu scriptleri kurmak için açılan sayfalardaki Install tuşlarına tıklamanız yeterli olacaktır. Normal Chrome uzantısı kurmaktan bir farkı yok.

1 YouTube Video Download

Bu popüler internet sitesinden ve benzerlerinden video indirmek için geliştirilen sayısız uygulama var.

Bu script Chrome'a çok iyi uyum sağlıyor ve kolaylıkla kullanılabiliyor. Üstelik farklı formatlarda indirme seçenekleri karşınıza çıkıyor. İster taşınabilir müzik çalarınız için, ister bilgisayarınızda oynatmak için; seçim sizin.

Bu scripti kurduktan sonra videonun hemen altında, YouTube arayüzüne çok iyi uyum sağlamış bir bağlantı göreceksiniz. İşte bu scriptlerin en büyük avantajı bu, çok iyi entegre oluyorlar.

DOWNLOAD İÇİN :http://userscripts.org/scripts/show/62634

chip.com.tr den alıntıdır. çok işe yarıyor mutlaka yükleyin...

Güzel bişeye benziyor ama bence gerek yok youtubenin kendi programı var

youtube mp3 diye mp3 olarak indiribilrsiniz video olarak istiyorsanızda IDM kurun sadece youtube değil tüm videoları indirebilirsiniz
  • quote:

1. adım bu siteden istedigimiz uzantıyı masa üstüne indirebiliriz zaten chrome eklemiyor http://www.chromeextensions.org/utilities/ultimate-youtube-downloader/

2. adım chromenin uzantı sayfasını açın anahtar araçlar uzantılar sayfasında masa üstündeki uzantıyı üstüne sürükle bırak yapın eklensinmi evet deyin eklenmiştir youtubeden kontrol edin güle güle kullanın son şekil bu yüklenmeyen bütün eklentileri bu şekilde yükleyin buda yasaklanana kadar kullanalım sonrakinin çaresini bulmaya çalışırız hadise videosu da bayram hediyem olsun

çok makbule geçti, sağol dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: az sakallı dede

quote:

çok makbule geçti, sağol dostum.

ufacık bir faydan dokunduysa ne mutlu bana gülel güle kullanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuperVisör -- 29 Ağustos 2012; 23:32:21 >
  • quote:

Ben dediğin gibi yaptım ama eski yüklü olan downloader gibi değil.Ancak sorunsuz bi şekilde youtube dan indirme yaptım.Paylaşım için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Boris

quote:

Ben dediğin gibi yaptım ama eski yüklü olan downloader gibi değil.Ancak sorunsuz bi şekilde youtube dan indirme yaptım.Paylaşım için teşekkürler.

işiniz görüldü sorun yok bu eklentilerden çok var sürüm versiyon no ları var hepsi aynı işi görür hatırlayabiliyorsanız aynı şekilde onu yükleyin
  • Bu yeterli şimdilik,sağolasın.
  • son olarak bu çalışıyor bu siteden indirin http://www.chromeextensions.org/?s=++Ultimate+YouTube+Downloader+for+Chrome%09+&scat=all

Kurulum chromenin uzantı sayfasını açın anahtar araçlar uzantılar sayfasında masa üstündeki uzantıyı üstüne sürükle bırak yapın eklensinmi evet deyin
    eklenmiştir youtubeden kontrol edin güle güle kullanın son şekil bu yüklenmeyen bütün eklentileri bu şekilde yükleyin video hediyem olsun

Hızlı Öfkeli 1 Digital Assasins - Lock It Down (F&F)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuperVisör -- 2 Eylül 2012; 12:52:30 >
  • Teşekkürler.
  • Bunu ben de yuklemek istiyorum
    sürükle - bırak yaptım
    eklendi dedi
    Ama youtube da vide altında download seçenekleri çıkmadı bende
    püfü nedir acaba bunun?

Gerçi ben bugun win 8 kurdum sebebi bu mu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 12 Eylül 2012; 0:08:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiSKE

Bunu ben de yuklemek istiyorum
    sürükle - bırak yaptım
    eklendi dedi
    Ama youtube da vide altında download seçenekleri çıkmadı bende
    püfü nedir acaba bunun?

Gerçi ben bugun win 8 kurdum sebebi bu mu acaba?

şuanda bu çalışıyor Ultimate YouTube Downloader 1.0.1.2 http://www.chromeextensions.org/utilities/ultimate-youtube-downloader/
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.