yakındığım nokta Youtube Türkiyenin kaliteli içerikten bir haber olması örnek vermek gerekirsehttps://www.youtube.com/watch?v=rReM3d-tasw bunu beğenmeyen bir ben miyim? arttaki yorumlara bakıyorum ya neslim geçmiş yada bu jenerasyonun müzik zevki olmadığına kaanat getirmermek durumunda kalıyorum Allah Aşkına zevk ve renkler tartışılmaz ama bunu hangi zevkle bağdaştırıyorsunuz şifon sesi daha tercih sebebidir sözlere bakıyorsun anlamdan bir haber. bir devamı gelsin mi yazılmış (buna diyecek bir şey bulamıyorum hem bu yazıya hem yorumlara)
bu sadece bir örnek yok sevgili challenge yok babamı kandırdım yok bakkala torpil attım hayır millet istediğini çeksin yüklesin bir sorun yok yalnız kaliteli içeriklerin bu saçma videoların arkadaşında kalması yeni gelen jenerasyonu böyle saçma bir video çekmeye zorlaması insan kalitesini düşürmekten başka bir şey değil. yukarıdaki attığım youtube linki ile bir sorunum yok ama kalite düşüyor ben kalite göremiyorum hem ileride ki Türkiye Youtube için..
enes batur orkun ışıtmak burka oyunda daha sayamayacağım kadar çok youtuber içine etti youtubenin
pinti pantada geçen bu konuya değindi
Her topal saticinin bir kor alicisi vardir hesabi. Bu tarz sacmaliklara oyle cok ragbet var ki herifin teki cikti icinde kufurden baska bi halt gecmeyen bir film bile cekti gecen aylarda. Neymis fenomenmis. Memleket olarak zevkimiz kalitesizligimizin aynasi