Şimdi Ara

Youtube Para Kazanma Başladı Ama; 'İçerik Barındırıcıları için AdSense' için 'Tahmini kazançlar' 0

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
2
Favori
13.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar youtube ile türkiye anlaşarak, bildiğiniz gibi 6 mayıstan itibaren para kazanma sistemini türkiye için de aktif hale getirmişti. Videolarımda reklamlar görünüyor, insanlar tıklıyor, tıklamalar gözüküyor ancak sistemde tahmini kazanç "sıfır" görünüyor. Oysa sitemdeki klasik reklamlardan gelirlerim hesabıma düşüyor sorunsuzca. Nedeni ne olabilir? Diye sorarsanız şunu söyleyeyim: EŞİK DEĞERİNİ AŞMADAN GOOGLE ADSENSE PANELİNDE GÖZÜKMEZ. EŞİK DEĞERİ AŞILANA KADAR ANALITYCS YAZAN YERDEN KONTROL EDECEKSİNİZ. 100 TL/USD OLDUKTAN SONRA ANA PANELDE DE GÖREBİLİRSİNİZ :) BOL KAZANÇLAR :)Daha detaylı anlatımı sitemde yaptım, inceleyebilirsiniz:http://anasinifim.net/showthread.php?t=3737

Youtube Para Kazanma Başladı Ama; 'İçerik Barındırıcıları için AdSense' için 'Tahmini kazançlar' 0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkayci -- 12 Ekim 2013; 17:06:50 >

• Benim hesaptada "0" gösteriyor halen anlayamadım ama youtube analitik'te kazancım görünüyor.
  • aynı sorun bende de var nasıl düzelir bu durum
  • Arkdaşlar sorunu hallettim. Buraya 100 dolar olunca aktarılıyormuş, şu anki kazançlarınızı youtube analitycs ten takip edebilirsiniz. yeni üye olduysanız 3-5 gün sıfır gözüküyor youtube da da
  • Adsense hesabıma 3 adet youtube hesabı ekledim her eklediğimde 3 gün sonra ne kadar kazandığımı analytıcs bölümünden görünmeye başlıyor ama adsensede arkadaşın dedği gibi tahmini kazanç sıfır görünüyor. ne zaman aktarılır bilgim yok 100 dolar olunca aktarılır diyorlar ama bekleyim göreceğiz.
  • vay be youtube dan nasıl kazanılıyor daha açıklayıcı yazabilirmisiniz? mesela videoyu yükledik sonra bazı gerekli ayarlama yapmak gerekiyor mu?
  • Bende de aynı sorun var. 100 lira olunca eklenir umarım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar her gün özel mesaj olarak bana gelen onlarca mesaja cevap vermekten yoruldum. O yüzden sitemde işlemin nereden yapıldığını resimlerle anlattım. İnceleyebilirsiniz.

Buyrun sizler için hazırladım:http://anasinifim.net/showthread.php?t=3737
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkayci

Arkadaşlar her gün özel mesaj olarak bana gelen onlarca mesaja cevap vermekten yoruldum. O yüzden sitemde işlemin nereden yapıldığını resimlerle anlattım. İnceleyebilirsiniz.

sitenizde bi fotoğrafta 580 bin görüntülenmiş yanında 1.46$ yazıyor. 580 bın ızlemede 1 dolarmı kazandınız anlayamadım o kısmı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: flug

quote:

Orijinalden alıntı: ilkayci

Arkadaşlar her gün özel mesaj olarak bana gelen onlarca mesaja cevap vermekten yoruldum. O yüzden sitemde işlemin nereden yapıldığını resimlerle anlattım. İnceleyebilirsiniz.

sitenizde bi fotoğrafta 580 bin görüntülenmiş yanında 1.46$ yazıyor. 580 bın ızlemede 1 dolarmı kazandınız anlayamadım o kısmı.

Hayır. Öyle gözükmesinin nedeni de video yükleneli 3-4 yıl oldu. Ancak ben daha 2-3 aydır bu sistemi aktif ettim. Dolayısı ile önceki gösterimlerden kazanç yok maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkayci -- 23 Eylül 2013; 8:51:53 >

• Arkadaşlar; tahmini kazançların sıfır yazmasının sebebi;adsense artık panelde sadece site kazançlarını göstermekte.Yani içerik barındırıcıları için adsense (youtube) kanallardaki analyticsden takip edilecek. Sonuçların 3 gün gecikmeli geldiğini de unutmadan yazayım. Panelden göremez miyiz derseniz youtube adsensesi için ana sayfada
    Tam raporları görüntüle>>İçerik barındırıcıları için adsense>>toplam kazançlar adımlarını takip edin. Tahmini kazançlar, toplam kazançlara yakın değerdir.
    Daha ayıntılı bilgi ve çok özel video için youtube para kazanma linkinden ulaşabilirsiniz.

NOT: Youtube ile para kazanmak; günümüzün ve büyük olasılıkla geleceğin internetten para kazanma, ek iş yöntemlerinin başında gelecektir. Youtube para kazanma, belki fazla uğraş gerektirmeyen fakat kazancı azımsanmayacak kadar olan ender kazançlı yöntemlerden birisidir. Neden derseniz; düşünün, bir video yüklüyorsunuz, videonuz tutuluyor ve binler belki de milyonlar izliyor. Videodaki reklamlara tıklandıkca hem google kazanıyor, google kazandıkça size de bunun karşılığında para ödüyor ne güzel değil mi :) Youtube'den 100$ kazananı da bilirim, 3.000$ kazananı da. Dünya genelinde pek çok insan bu yöntemi keşfetmiş ve güzel paralar kazanmaktalar. Bakarsınız youtube para kazanma işinde profesyonel olup bir de partner dediğimiz youtube iş ortaklarından para da alırsanız, kazancınız tavan yapması içten bile değil. Size youtube para kazanma konusunun başlangıçtan itibaren A'dan Z'ye anlatıldığı ve 1 saat 15 dakikalık çok özel videonun olduğu youtube ile internetten para kazanma yolları yazısını okuyup, uygulamanızı tavsiye ederim. Aklınıza takılan kısımları sorarsanız cevaplamaya çalışırım.Bol kazançlar.

• Ben internette her 1000 gösterim başına 1-4 dolar arası para verildiğini okudum ama sanırım bu yanlış. Benim videom toplamda 5 binden fazla izlenmeye ulaştı ama tahminim kazancım sadece 1 dolar gibi duruyor. Daha para kazanamadım burdan ama fazla umut bağlamak yanlış olur gibime geliyor.
    video yükleyip para kazanabilirsiniz ama çok büyük paralar kazancam diye de beklentiniz olmasın derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c123crazy123 -- 14 Ekim 2013; 15:53:30 >
  • youtube-adsense çok çok az para veriyor. blog açın çok daha fazlasını daha az emekle kazanırsınız :) hatta ben youtube videolarımı ayrıca blogumda veriyorum, iki taraftan kazanıyorum.
  • youtube-adsense çok çok az para veriyor. blog açın çok daha fazlasını daha az emekle kazanırsınız :) hatta ben youtube videolarımı ayrıca blogumda veriyorum, iki taraftan kazanıyorum.
  • hocam blog açın diyosunuzda blogda video kadar popüler olmuyor.Bildiğiniz bir kaç taktik varsa blog üzerine paylaşırsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesergin61

hocam blog açın diyosunuzda blogda video kadar popüler olmuyor.Bildiğiniz bir kaç taktik varsa blog üzerine paylaşırsanız sevinirim.

s.a kardeş benim adsensede gözükmüyor hadi onu anladım peki analytics girdimde de göremiyorum nasıl bakılıyor analytics paranın ne kadar oldugunu söylermisin ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.