Şimdi Ara

Youtube MP3 Dönüştürücü - Tubidy Cep

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Günümüzde mobil cihazların kullanımı çok arttı. Hatta çoğu kişi masaüstü bilgisayar ya da laptopları hiç kullanmıyor. Sadece tablet ve telefon kullanarak teknolojik faaliyetlerini gerçekleştiriyor. Hal böyle olunca tüm projelerde mobil odaklı yapılıyor. Bugün sizlere mobil cihazlarda çok pratik kullanıma sahip olan bir MP3 indirme sitesinden bahsedeceğim. Yazıma başlamadan önce sitenin adını ve adresi vermek istiyorum. Sitemizin adı TubidyCep.

    Hem masaüstü hem tablet hem de mobil cihazlarda çok kolay bir arayüze sahip olan TubidyCep, çok pratik bir şekilde beğendiğiniz şarkıları bulmanıza ve ister MP3 isterseniz de MP4 formatında indirmenize aracılık etmektedir. Sizlere Tubidy Cep sitesi üzerinden 3 aşamada nasıl MP3 indirme işlemi yapacağınızı anlatacağım. Youtube MP3 Dönüştürücü şu şekilde çalışmaktadır.

    1. Beğendiğiniz şarkının ya da şarkıcının adını arama motoruna yazınız.
    2. Karşınıza çıkan sonuçlar arasından istediğinize tıklayınız.
    3. Bulduğunuz şarkının hem video klibini izleyin hem de MP3 ya da MP4 formatında indirin.

    Youtube MP3 Dönüştürücü - Tubidy Cep


    Tubidy Cep şuan sadece Android işletim sistemli mobil cihazlarda %100 verim ile çalışmaktadır. iOS işletim sisteminin sistemsel engelleri nedeniyle MP3 indirme işlemi yapılmaktadır. Ancak müzik/video arama yaparak izleyebilirsiniz. TubidyCep android uygulaması indirerek, her an MP3 indirme keyfini yaşayabilirsiniz.

    TubidyCep.com internet sitesine girerek hemen MP3 indirmeye başlayın ve isterseniz sitede yer alan TubidyCep Anroid Uygulamasını da telefonunuza yükleyebilirsiniz. Alternatif olarak Tubidy Mobil MP3 (tubidymobilmp3.com) sitesini de kullanabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ICTR -- 29 Ekim 2017; 18:43:0 >







  • Cep telefonları için tubidyx.net adreside kullanışlı bir sitedir. Ziyaret etmek isterseniz tubidy sayfasına göz atın tubidy cep



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cebio -- 30 Mayıs 2019; 23:5:58 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.