Bildirim
Youtube Kanalıma Nasıl İzleyici Çekebilirim?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Para kazanamazsın o işlerde amatörce yol yakınken bırak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sana yardim etmem icin bi neden soyle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Para kazanmak için değil zaten. -
Kedi videolari yukle ;)
Anladin sen onu
İple çek kardeş ama kesin ip var derler
quote:
Orijinalden alıntı: KemGozluSevket
Sana yardim etmem icin bi nedensoyle
https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=94836384
Bak bu konudaki arkadaş kendi videolarını çekiyor sende hayatındaki değişik yönlerini çekersen işini okuluna vsvs . Güncel takipçi kazanırsın adam her gün senin videon çıktı mı diye bakar.
Yok komik video yüklüyeyim yok şunlar prim yapmıyor pek
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Burda reklam yap işte ne olacak. İlgi çekici konular varsa bi açıklamayla beraber Youtube linkini yaz konu aç
Valla gaming videoları çekiyoruz arkadaşlarla. Hayatımda değişik olan bir şey de olmadığı için biraz zor. Genel olarak değişik tek yanım asosyallik. -
quote:
Orijinalden alıntı: yusuf0808
Valla gaming videoları çekiyoruz arkadaşlarla. Hayatımda değişik olan bir şey de olmadığı için biraz zor. Genel olarak değişik tek yanım asosyallik.
Onurcan medya'ya bakın hocam
Mıknatısla çekersin. -
Baya iyimiş hocam :D . Ama ben bu kadar yükseğe dayanamam zannediyorum. Sağolasın verdiğin öneriler için.quote:
Orijinalden alıntı: JackAvrupa
quote:
Orijinalden alıntı: yusuf0808
Valla gaming videoları çekiyoruz arkadaşlarla. Hayatımda değişik olan bir şey de olmadığı için biraz zor. Genel olarak değişik tek yanım asosyallik.
Onurcan medya'ya bakın hocam
-
Zor iş
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Beyler ben buraya kanalın linkini atayım. Siz de öneriniz vs. olursa yazarsanız sevinirim.
https://www.youtube.com/channel/UC4n9SWEdUO6CXHI6OnETqYg -
İnsanlara yararlı olabilecek videolar yaparak izleyici sayısını arttırabilirsiniz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X