Şimdi Ara

Youtube Kanalı için Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar , bir ara youtube kanalı açmıştım fakat yoğun olduğum için video çekip yükleyememiştim. Bu sıralar boş vaktim var ve düzgün şekilde video çekip yüklemek istiyorum. Sizden bazı öneriler bekliyorum. Video çekerken nelere dikkat etmeliyim ? Facecam koymalı mıyım ? Videolarımı hangi program ile çekmeliyim ? Düzenlemesini hangi program ile yapmalıyım ? Müzik konusunda ne gibi sıkıntılar çıkar ? (Copyright) İyi bir abone sayısı için neler yapmalıyım ? Yardım ederseniz sevinirim. Bu arada unutmadan ekleyeyim kanalım oyun üzerine olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OSentrk -- 16 Mart 2014; 22:28:19 >

• öncelikle kanalın adsenseye üyemi veya partner gruplarına yoksa reklam yayınlıyamaz para kazanamazsın.
    2. olarak ne uğraşıyorsun 1 aylığına 20tl ver diğer kanallardann binlerce videoyu kanalına çek. %100 fark ettirmeden ve reklam yayınlıyabilerek yayınlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi bir abone sayısı için sürekli video çekmelisin,yılmadan. Videolarına facecam eklemene gerek yok bence. Müzikler de tabiki kullanım hakkı yersin fakat Youtubenin kendi parçalarından kullanabilirsin. Video çekmede bandicam, videonun boyutunu küçültme de ise camtasia programlarını öneririm, haa bu arada burası yeri değil biri şikayet etmeden değiştirin içeriği

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplar için teşekkürler , konuyu nereye açmalıyım ? Orada açayım bir sıkıntı olmasın :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Youtube kanalı önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.