selamlar dostlar. youtube içerik üreticilerin kullanması gereken programlar nelerdir ?
ben de youtube için içerik üretmeye karar verdim. yorumlarınızı bekliyorum? ses? içerik kalitesi? falan.. gerçekçi eleştirilerinizi yaparsanız memnun olurum .. teşekkürler şimdiden. 1.videom : 2.videom : 3.videom: |
YOUTUBE için içerik üretip para kazanmak ?

-
-
??
-
vurgu ve tonlamalara dikkat et izlerken bayılcaktım.
thumbnail önemli
10 dakika olunca fazla para veriyor diye uzatmışsın ama ben 6 dakikadan uzun videolara nadir tıklıyorum -
youtube da para kazanmayı aktif ettiyseniz şirketi kurun yoksa aylık 1200 lira ceza yersiniz. mesut çevik konunun videosunu yapmıştı ama silmiş sanırım bulamadım
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kurtçu Restrop
vurgu ve tonlamalara dikkat et izlerken bayılcaktım.
thumbnail önemli
10 dakika olunca fazla para veriyor diye uzatmışsın ama ben 6 dakikadan uzun videolara nadir tıklıyorumEleştirin için teşekkür ederim. Dikkat edeceğim. Peki ses nasıl. Yani bu sesle olur mu dersin :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: 61günyoutube da para kazanmayı aktif ettiyseniz şirketi kurun yoksa aylık 1200 lira ceza yersiniz. mesut çevik konunun videosunu yapmıştı ama silmiş sanırım bulamadım
Teşekkürler hocam. Farkındayım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam ben ne boktan seslerde 700k civarı abone gördüm sizin sesiniz fena değil acemilik var üstünüzde de tecrübeyle atılır -
Ses ve görüntü güzel, sadece konuşurken duraklamaya dikkat etmeniz lazım. Bir de ekstra gelir için kolay bir yol var. Youtube'dan bağımsız olarak izleyenlerin bahşiş göndermesi için https://creators.brave.com/ adresine üye olursanız Brave kullanan kişiler bahşiş gönderebilir. Şu konudan Brave ve Brave doğrulanmış yayıncı hakkında bilgi alabilirsiniz: https://forum.donanimhaber.com/brave-browser-ana-konu-kullanicilar-kulubu--115830977
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X