Şimdi Ara

YouTube fenomeni PewDiePie kanalını kapatıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • YouTube fenomeni PewDiePie kanalını kapatıyor


    İnternetin en çok kazanan YouTuber’ı olarak ilan edilen ve PewDiePie lakabını kullanan Felix Kjellberg, kanalını kapatacağını duyurdu. İsveçli fenomen Youtube’un yeni politikalarından şikayetçi.


     


    İzlenme Sayıları Düşüyor


     


    49 milyon aboneye ulaşan PewDiePie, biraz da protesto amaçlı olarak böyle bir işe kalkıştığını belirtiyor. Son değişikliklerden sonra öne çıkan içeriklerin içerisinde PewDiePie videoları çok az yer almaya ve bildirimler de tüm abonelere gitmemeye başlamış. Sonuçta da fenomenin video izleme oranları düşmüş ve bazı videolar da abonelere hiç gösterilmez olmuş.


     


    PewDiePie, bir içerik üretici olarak değişen politikaların olumsuz etkisi olduğunu ve bunu anlamak istemeyen YouTube’un kendi ayağına sıktığını düşünüyor. Fenomen, kanaldaki abone sayısı 50 milyona ulaştığında sileceğini dile getiriyor.


     


    Protestonun YouTube tarafında nasıl bir yankı uyandıracağı merak ediliyor zira PewDiePie’ın kanalı platformun en çok trafik alanlarından birisi. Yıllık yaklaşık 12 milyon dolar kazanıyor. Ayrıca diğer içerik üreticiler de bu protestoyu desteklerse büyük bir sorun haline gelebilir.


     


    Ayrıca Bkz.Casper Via A1 Plus raflara çıkıyor

    Elbette PewDiePie’ın tamamen YouTube’dan çekilmesi söz konusu olmayacaktır. Yeni bir kanal açarak kullanıcılara ulaşması muhtemel. Gelen dedikodular da yeni bir proje olabileceğini söylüyor. Şimdilik YouTube cephesinde herhangi bir resmi açıklama mevcut değil.


     


     



     







  • Zaten son zamanlarda iyice sacmalamaya baslamisti yerinde olmus, youtubea doydugu her halinden belli zaten

  • youtube a gönderme

  • Büyük olasılıkla kapatmayacaktır. Gerçekten iyi içerik çıkartan Youtuber'lardan birisi, Youtube'un yaptığı kural yenilikleri sonrası ve bu değişimden şikayetçi olanlardan birisi olaraktan bu videosu ile gönderme yaptığını düşünüyorum.

  • Nvidia 376.19 güncellemesi yayınlandı. Meraklısı olursa.

  • Yıllık o kadar milyon dolarlar kaldıracaksın sonrada 50 milyon olunca kapatırım haa diyip tehdit edeceksin komik blöflerle. Yersen hesabı. You tube bu blöfü yemez ama şikayeti dikkate alır. Ayrıca videoyu zor izledim bu nasıl montaj arkadaş. Bizdeki ergen youtuberler kimi örnek alıyor görmüş oldum.

  • Başlığı görünce birden "Cem Uzan'a hapis şoku!" dedim. Bence ünlü bir yerden büyük bir paraya teklif aldı. Yoksa yok izlenme yok bilmem ne diye çoğu ülkenin nüfusundan fazla abonesi olan kanalı kapatmaz.
  • bu iskandinav gay ini hic sevmiyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patren -- 5 Aralık 2016; 19:54:29 >
  • 50 Milyon olunca bu kanalı silip,başka bir kanaldan devam edeceğim diyor.50 milyona kadar...

  • Donanimhaber

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Eeltorm

    Nvidia 376.19 güncellemesi yayınlandı. Meraklısı olursa.

    Burası donanımhaber kardeş, burada film haberleri, araba haberleri, gezegen haberleri, ünlülerin gündemi, piyasada en fazla ücreti isteyip kullanıcıya en azını veren telefonun dedikodusunun dedikodusunun haberleri yer alıyor. Nvidia, Amd, Intel, Corsair, Logitech, Razer vs. istiyorsan başka sitelere alalım seni lakin burada öyle şeyler kalmadı.
  • videolarda o kadar çok konuşuyor ki insanın başı ağrıyor
    gören de diyecek imkansız bir iş yapıyor youtube kanalında
    boş blöf sadece gitsin başka yerde ekmek arasın avucunu yalar
    bir sürü bu işi yapan var zaten ve ondan daha iyi umarım gerçekten kapatır da kırmızı saçlı gayden de kurtuluruz

  • Günde 10k $ kazandığı kanalını emin olun kapatır. :)


    10.000 Dolar.

  • tavşan dağa küsmüş de dağın haberi olmamış
  • her ay 10000 dolar alsam ben de emekliliğe hazırlanırdım herhalde.

  • Hahahahahhahhah Felix'i hiç sevmezdim. Sorsha'nın zaferi aşkına

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu haber için baya geç kaldınız.

  • arkadaşlar donanım hariç haber yapılınca kızıyorsunuz ama donanımla ilgili haberlerin altına da yorum yapmıyosunuz mesela
    https://www.donanimhaber.com/ag-urunleri/haberleri/Synologyden-tamamen-flash-suruculu-ilk-NAS-cihazi.htm

    üstelik bu haberleritıklayan da sizsiniz dh uzaylılara yayın yapmıyor.yayınlananlar sizin tepkilerinizin aynasıdır.eskiden ekran kartları işlemciler nasıl sistem toplarım bu oyun çalışırmıydı insanların derdi şimdi her oyun çalışıyor her pc de millet fps derdine düştü vr derdine düştü bunlar prim yapıyor.oyunlardan çok oynayanların ne tepki verdiği önemli artık saklamayalım bu bizim ortak bilincimiz ve insanoğlu sürü psikolojisi ile hareket eder.sony xperia xa veya gm 5 plus bile yaptığınız her işe yetecekken iphone 7 veya s7 almanızda bu sürü psikolojisinden.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: strathmorea

    Yıllık o kadar milyon dolarlar kaldıracaksın sonrada 50 milyon olunca kapatırım haa diyip tehdit edeceksin komik blöflerle. Yersen hesabı. You tube bu blöfü yemez ama şikayeti dikkate alır. Ayrıca videoyu zor izledim bu nasıl montaj arkadaş. Bizdeki ergen youtuberler kimi örnek alıyor görmüş oldum.

    Adam kendi sitesinden yayın yapsa en kötü ihtimalle onun yarısını kazanır zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya arkadaş bize ne fenomenin aldığı kararlardan. Nerede kaldı kaliteli içerik? Yabancı kaynaklarda önem arzeden haberler günler sonra belki dh'de yer alıyor ya da hiç almıyor. Gerçi neyin lafını yapıyorsak biz de. Bu sitenin sahibi degil miydi geçenlerde artik boyle hayatın içinden haberler yapıcaz diye. Yıllardır takip ettiğimiz donanım haber ne hale geldi. Önüne gelen editör de zaten yorumları kafasına göre siler hale geldi. Site yavaş yavaş kendisini yok ediyor popüler kültür (tık) uğruna. Yazık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.