Şimdi Ara

Youtube'da videolar kesik kesik ilerliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
21.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bağlantı hızım çok iyi.zaten video çubuğu hızlı doluyor.ama izlerken ses geliyor görüntü olduğu yerde sayıyor.görüntü sanki kare kare ilerliyor.oysa önceden gayet akıcı izliyordum.işletim sistemim win7 ultimate.bu durumu nasıl düzeltebilirim acaba?

Orijinalden alıntı: gümüş_süvari

Bağlantı hızım çok iyi.zaten video çubuğu hızlı doluyor.ama izlerken ses geliyor görüntü olduğu yerde sayıyor.görüntü sanki kare kare ilerliyor.oysa önceden gayet akıcı izliyordum.işletim sistemim win7 ultimate.bu durumu nasıl düzeltebilirim acaba?

tarayıcı önbelleğini temizle. olmazsa tarayıcını değiştir. konu hakkında bilgilendir

..olmadı codeklerınızı yenıleyın .. videonun ustunu sag tık ayarlar donanım hızlandırma özelliğini kapatın ..oyle deneyın ..
  • Tarayıcı olarak Google Chrome kullanıyorum.bu sorunun sadece Chrome da olduğunu fark ettim.sadece youtube da değil diğer videolarda da aynı.normalde kullanmadığım Mozilla ve Explorer de bu sorun olmadı.ama bu tarayıcılarda çok yavaş o yüzden Chrome kullanıyorum.videolardaki takılmalar çok simetrik.her üç saniyede bir videonun başından sonuna kadar oluyor.Chrome yi silip yeniden kurdum ama sorun yine aynı.flash playeri de yeniden yükledim.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.