Şimdi Ara

Youtube'da Kendini Geliştirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çoğu insanın üşenip okumayacağını biliyorum. Bu yüzden sadece youtube tecrubesi olanlar ilgilenirse kimse boş yapmamış olur Merhaba arkadaşlar. Konuyla ilgili merak ettiklerim var. Bi an önce başlamak istiyorum ama şu üniversite sınavı olayı filan, seneye kalacak gibi gözüküyor. Her neyse, son zamanlarda sardım bu işe. Konuyla ilgili tecrubeli birileri varsa, bi ön bilgilenme hiç fena olmaz.Öncelikle sormak istediğim şey, tabii ki en önemlisi geliyor.Tahmin edebileceğiniz gibi gamer olarak başlayacağım. Ve komedi, güldürmek işte çok büyük bir paya sahip kesinlikle. Farkındayım. Güldürme konusunda şunu söyleyebilirim, kendime güveniyorum. Vine hesabı açmıştım heves edip, 1 hafta içinde 1k yapmıştım hesabı. Ama vineda bile bu iş çok zordu. Onlarca sayfaya mesaj at, okusunlar da beğenirlerse revinelasınlar. Youtube'un vinedan da zor olduğu aşikar şimdi. Yani sormak istediğim, başlangıçta ne yapmalıyım? Dediğim gibi güzel bir montaj programı ile harikülade şeyler çıkarabilirim ama, başlangıç için, bunları insanlara nasıl ulaştırabilirim, bunu merak ediyorum.Bir diğer sorum, en azından gereksinimim olan şeyler olacak. Bilgisayar kalitesi, video programı, montaj programı, mikrofonundan facecam ına standartların üstünde şeylere ihtiyacım olduğunun farkındayım. Ancak yeni spora başlayıp bi ton eşya aldıktan sonra sporu bırakan amcalar gibi boşa gitsin de istemiyorum. Eğer sadece hevesse, boşa yatırım olmasın. Velhasıl, çok profesyonel değil, ama başlangıç için güzel ekipmanlar ve parçalar, ne önerebilirsiniz acaba?Son sorum da, bu işte gelişime göre, reklamlar vs. her şeyi katarsanız, minimum kazanacağınız para ve buna ayırmam gereken zaman konusunu merak ediyorum. Örneğin 10k takipçide ort. Kaç tl kazanırım? Montajla birlikte bir video oluşturmak için kaç saat harcamam gerekir acaba?Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Blok

• Blok

• Blok

• Blok

• Blok

• Blok

• Yazik len

• İnsan gibi soru sormaya da gelmiyor amk Bloklayın cool çocuklar bloklayın. Havalı şeyler sizi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.