Şimdi Ara

Youtube Büyümek Artık Zor !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Her kese merhabalar arkadaşlar bildiğimiz üzere günümüzde popülerliği bir hayli yüksek olan Youtube son 1 yıl içerisinde izlenme oranı Türkiye Lokasyonun da 100 kat civarı artmaktadır. Bu artış hala devam etmektedir. Şuanda bir çok Tv programları ve kanallar Youtube üzerinde de yayın yapmaktadır. Youtube para kazanma özeliği aktif olduğundan bu yana içerik üretici oldukça arttı ve artmaya devam ediyor. Bunun yanında haliyle rekabet artıyor anlayacağınız üzere bir çok içerik üretici verdiği emeklerin karşılığını alamamaktadır Youtube bulunan Kanalların patlama süreci 2014 tarihinde başladı kanallar bu tarihte emeklerinin karşılığını almaya başladılar.
    Şöyle bir durumda söz konusudur Youtube köprüyü geçen yani 20.000 civarı bir kitleye ulaşan her arkadaşımız kanalı hızla büyümektedir. Onun için köprüyü geçene kadar büyük emekler harcamanız gerekecek geçtikten sonra ise artık verdiğiniz emeklerin karşılığını almaya başlayacaksınız. Fakat artık Youtube büyümek eskisi kadar kolay değil imkansız değil fakat oldukça zor.
    Farklı olursanız yani değişik içerikler üretirseniz eğer o zaman bu sürecin daha hızlı işlemesi konusunda size fayda sağlıya bilir fakat dediğim gibi rekabet oldukça fazla. Mesela daha önceİlginç Bilgiler veya gizemli olaylar ilgili içerikler yayınladığınızda çabucak büyüme imkanınız vardır. Fakat artık oldukça zorlaştı mesela bunlardan örnek vermek gerekirse Ruhi çenet videoları bu arkadaşımız oldukça ilginç videolar yayınlamaktadır. Ve oldukça hızlı büyüdü onun arkasından yani izinden her ilerleyen kişi için büyüme hızı düştü bunlardan bazıları Emin efendi. arkadaşımız ruhi çenet göre daha güzel içerik üretmesine rağmen büyüme hızı oldukça düşük gene de oturmuş bir kanalı olduğu için kendisi şanslı mesela yeni açılan kanallara bakalımMuhammed Alakuş adında bir arkadaşımız ben kendisini ilk attığı videolardan itibaren takip ediyorum oda ilginç bilgiler tarzı videolar yayınlıyor fakat ne yazık ki kanalının büyüme hızı çok ama çok düşük. Dediğim gibi Youtube ilk olmanın avantajları oldukça fazla. Mesela oha diyorum adında bir kanal kendileri 2014 senelerinde bu Youtube işini yapmaya başladı kendileri düzenli olarak haftada 3 tane video atıyorlar. Ve yaklaşık 1 sene içerisinde 1.000.000 milyon abone ulaştılar çok büyük bir başarı gerçekten de tam Youtube tam patlama sürecinde kanal açmaları onların çok şanslı olduğunu göstermekte lakin böyle bir süre zarfında en fazla şimdi kanallar 100.000 ulaşmakta.







  • Yararlı konu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Of lan böyle olucağını bilseydim önceden bir şeyler yapardım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • REKLAM BLOK
  • Ee yani haklısın ama konu bir yere varacak diye bekledim, varmadı. Tabii ki daha önceden o konuyla ilgili bir çok videosu olan kanallara göre dezavantajlı olacaksın. Eğer sürekli izleyen bir kemik kitle oluşturabilirsen video sayını arttırmak, oluşturamazsan da ilgi çekici bir kaç videosu çok fazla izlenen bir kanal olma şeklinde 2 seçeneğin var
  • etiket kasıyor adam
  • imleme yapıyor çakal adminler silin konuyu
  • Beyler yaptığım anhor texler yerine neden akakce denilen site alıyor
  • Kanalin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_web -- 3 Ağustos 2016; 18:37:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyiki yazdın
    Yoksa biz bilmiyorduk

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.