Merhaba Ela hocam. Dediğin şeyi anladım. Hem detay seven hem de özet içerik isteyenler için iki ayrı video çekmem güzel olur gibi. Genelde konu ile ilgili öğrendiğim güncel şeyler olduğunda onları da anlatıyorum derslerde ama video çekerken aklımın bir köşesinde bu çocuklar sıkılabilirler, fazla oyalanma konunun özünü ver diye düşünüyorum. İlk videolarım ve şimdiki videolarım arasında bile bence fark var. Gittikçe ben de alışıyor daha rahat ediyorum. Dediğin gibi büyük bir kısmı sınava hazırlık için izliyor. Amacım ortalamayı bulmaktı ama dediğin gibi daha fazla bilgi isteyen bir grup da var. Elimden geleni yapacağım hocam. Sağ ol hocam çok teşekkür ederim geri dönüşlerin için. Oldukça faydası oldu. :) |
Youtube Biyoloji Kanalı Biosem (2. sayfa)
-
-
Robertte 10-11 de biyoloji yok mu ? -
Kanalınız güzel ama kaliteli ösym tarzında soru çözümlerinin olması öğrenciler için çok önemli .Sadece konu anlatım gördüm . -
quote:
Orijinalden alıntı: ayetulkubra
Robertte 10-11 de biyoloji yok mu ?Bildiğim kadarıyla 9. sınıfta biyoloji dersi görüyorlarmış hocam. Robert kolej'e giden öğrenci varsa forumda sanırım cevap ekleyebilir. 10-11'de bildiğim kadarıyla yokmuş. 9'da iki dönem boyunca yoğun olarak biyoloji görüyorlarmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biosem -- 15 Aralık 2020; 23:51:10 > -
quote:
Orijinalden alıntı: ayetulkubra
Kanalınız güzel ama kaliteli ösym tarzında soru çözümlerinin olması öğrenciler için çok önemli .Sadece konu anlatım gördüm .Kübra hocam. Teşekkür ederim incelemen için. Soru çözümü yapmak istiyorum ama MEB bile telif atmış. Yayınevleri ile görüşüp bir süre sonra onların sorularını çözmeyi düşünüyorum. Zamanla bunu da oturtacağım.
-
Anladım hocam başarılar dilerim. Gördüğüm kadarıyla bu kanal ilerde çok iyi yerlere gelecek , anlatımınız güzel . Kaliteli soru yazmak çok zorlu bir süreç .Çok fazla vakit ister . Size akıl vermek gibi olmasın siz zaten biliyorsunuzdur . Bazı derslerde hocalar çıkmış soruları veya meb sorularını ufaktan değiştiriyorlar böylece teliften kurtuluyorlar belki siz de öyle yapabilirsiniz. -
İnşallah soru bankası yazdığımız zamanlar da gelir hocam. Sizlerin desteği ile, öğrencilerin birbirine önermesi ile büyüyebiliyoruz. MEB soruları ve ÖSYM soruları üzerinde biraz oynayıp teliften kurtulmak mantıklı. Uzun bir süreç olacağıiçin soru çözümü de konu özetleri de olacak. Pandemiyi fırsat bilip çabucak sizlere yetişmeye çalışıyorum. Özellikle 12’ler solunum fotosentez ve Kemosentez konularında zorlanıyorlar. Güzel notlar hazırlayıp onlara da fayda sağlamak istiyorum.
ilk kanalı açtığımda sizlerle konuşmak isterdim ama içerik olmayınca konuşacak şey pek olmayacaktı. Aklınıza takılan öneri, yanlış görürseniz söylemekten sormaktan çekinmeyin. Ben doktor profesör değilim. Sıradan bir biyoloji öğretmeniyim. Tek isteğim biyoloji öğrenmek isteyen öğrencilerimin hayatına dokunmak. Onlara biyolojiyi sevdirmek.
Güzel önerilerin için tekrar teşekkür ederim hocam. Sağ olasın. 😊
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
İlave olarak konu anlatımları da sık bir şekilde örnek veya pekistirme soruları çok faydalı oluyor. -
İnşallah bir yayınevi ile anlaşıp kanalda soru da çözebilirim. Telif sorunu olmasa daha rahat davranacağım ama sonra sorun çıkabildiği için şimdilik geri duruyorum hocam. Sağ olasın. :)
-
Merhabalar hocam içerikleriniz ve pdf'leriniz çok güzel takibe aldım biyolojiyi dinlemeye sizden devam edeceğim.
-
Hoşgeldin weeba hocam. Çok teşekkür ederim desteğin için. 😊 En kısa sürede eksikleri tamamlamaya çalışıyorum. Sağ olasın. 👏🏼☺️ -
güzel iş çıkartmışsınız hocam tebrikler. kaliteli girmişsiniz youtube'ye
-
Sağ ol Şahin hocam. Öneriniz eleştiriniz varsa hepsine açığım. Çok teşekkür ederim. ☺️ -
Teşekkürler hocam videolar çok faydalı gözüküyor, abone oldum hepsini izleyeceğim
-
Teşekkür ederim C+ hocam. Sağ olasın. 😊👏🏼 -
güzele benziyor hocam.
-
hocam 16-17 gün oldu sizden ilerleyecektik valla atsanıza
-
Canım hocam çok güzel anlatıyorsunuz başarılar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Biosem:D Merhaba dostum. Tam da önümde kalıtım notları var. Onları yetiştirmeye çalışıyorum. Bu haftasonuna notu bitirirsem cumartesi çekip gün içinde yüklemeye başlarım hocam. Teşekkür ederim. :)
hocam kalıtıma başlıcaktım erteledim o zaman
-
Kalıtıma başladım hocam. Devamı gelecek. :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X