Şimdi Ara

YOUTUBE BEYAZ EKRAN SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
12.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle Adil Kullanım Kotasını aşmış olduğumu belirtmek isterim(8mb ten 3 mb e düşürüldü). Yaklaşık 2 haftadır Internet Explorer, Google Chrome ve Yandex farketmeksizin, Youtube a girdiğimde sayfayı tam anlamıyla yükleyemiyor.(Dailymotion izlesene vs de bu sorun yok). Aynı şekilde normalde tv kanallarının canlı yayınlarını rahatlıkla izlerken artık bazılarında açmıyor. Şahsen ben sorunun internet hızıyla bi ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Sorun ve çözümü hakkında bilgisi olan arkadaşlar ilgilenirse çok sevinirim.
     YOUTUBE BEYAZ EKRAN SORUNU

• Adobe flash player ve javayı güncelleyin.Tarayıcılardan birinide kaldırıp yeniden kurun.
  • Sitelerine vs baktım şu an güncel ve güncelleme geldiğinde size tarayıcı önermeyi sunar gibi bir şey diyor. Sonuç: sorun hala çözülmedi. Bir de ben bilgisayardayken arkadan şarkı değilde ne bileyim bi spor programı dinlemeden yapamayan bir tipim, bu haber bülteni de olabilir ama bu sorun çıktı çıkalı arkadan şarkı açıyorum rutin çaldığı için sinir bozucu oluyor. Lütfen bilgisi olan arkadaşlar yardımlarını esirgemesin.
  • Javayi güncellemen yetecektir
  • Javayı sildim, yeniden yükledim hiçbir değişiklik yok, sorun çözülmedi. Arkadaş önerisi olan varsa lütfen yardım etsin.
  • DNS adresini değiştirmeyi deneyin sorun internet hızından olabilir.
  • 8.8.8.8-8.8.4.4 ü ve bir kaç dns yi daha denedim, değil youtube, internete dahi girmiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    youtube ekran sorunu
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Takip

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Farklı bir tarayıcı dene Özellikle Chrome dışında bir tarayıcı dene . Bende karşılaştım bu sorunlarla .
  • Aynı sorun bende de 15 gündür var. Hem Firefox, hem de Chrome kullanıyorum. İkisinde de Youtube'a girmiyor ya da sayfa yarım yamalak yüklenip kalıyor.
    Chrome'da zenmate yüklü. Açtığım zaman sorun tamamen kalkıyor.
    Java ve Flash'ı kaldırıp tekrar kurdum. Eklentileri kaldırıp tekrar kurdum. Sorun çözülmedi.

Üstelik aynı ortamda 3 bilgisayar var. İkisi bu sorunla boğuşurken diğeri gayet normal çalışıyor.

Bu ne ola ki arkadaşlar? Nasıl çözeceğim bu sorunu anlamadım.
  • Konu günceldir.
  • Aynı sorunu bende yaşıyorum. yardım plss
  • Aynı sorunu yaşıyorum bir çözüm bulan olursa paylaşsın lütfen
  • tunaydnmz99 T kullanıcısına yanıt
    Yandex DNS'yi deneyin, 77.88.8.8 - 77.88.8.1. Ayrıca Chrome ile aynı sorun devam ederse, yardımcı olmaya çalışacağım.
  • Verdiğiniz DNS leri girdiğimde internete bağlanmıyor.
  • ya bendede aynı sorun var çözüm bulan oldumu ?
  • Arkadaşlar sorunu farklı bir yöntem ile çözdüm.. chrome ve opera ya zenmate eklentisini kurdum sorun çözüldü
  • Güncellemeyi unutmuşum konuyu. ZenMate yükleyerek veya modemi sıfırlayarak sorunu düzeltebilirsiniz arkadaşlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.