Şimdi Ara

Youtube apk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • android 2.1 kullanıyorum youtube android uygulamasını kullanamıyorum com.google.android.youtube.googlemobile.masf.ConnectionException : 404 sorununu alıyorum . Aynı şekilde eskiden tarayıcıdan youtube videosu izlerken şimdi izleyemiyorum. Bu konuda yardım edin.

• recovery moda girip wipe data dalvik cache bunlari silin. Yuklediginiz uygulamalar silinir telefonunuz ilk gunku gibi olur. o zaman youtube de ilk gubku gibi calisir diye düsunuyom

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arifakinti A kullanıcısına yanıt
    detaylı olarak anlatabilir misin az çok anlıyorum ama detaylı anlatırsan sevinirim :)
  • peki .d telefonun modelini soyle

galaxy spica android 2.1
  • bu dediklerimi uygulamadan once bak yuklu tum uygulamar silinir ve rehberde tel hafizasina kayitli kisiler silinir. hazirsan baslayalim .d

telefonu kapat. sonra Ses Kısma+Arama Cevaplama+Arama Reddetme tuslarina ayni anda bas ve acilana kadar basili tut. acilan pencerede ses kisma acma tuslariyla asagi yukari gelevilirsin. wipe data factory reset i sec ve eger yine bi sayfa acilsa orda ses kisma tusuyla yes yazan yere getirip tekrar sec. ve complete wipe falan yazacak. sonra da wipe dalvik cache yazani sec ve onuda sifirla. sonra reboot system de ve telefon yeniden baslar. biraz gec baslayabilir sabirli ol :) sonra kurulum dilini turkce secip ayarlari yap ve kurulumu bitir.

bunları yapmadan önce hattı ve hafıza kartını çıkarırsam sorun olmaz galiba. Uygulamalar silinsin önemli değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • olabildigince acik yazmaya calistim. kafan karistigi yer olursa sor yinede. Yap bakalim sonucu yazarsin bekliyorum

• yok sorun olmaz. ama cikartmana gerek yok ordakileri silmez. ama cok onemli dosylar var illa icim rahat etsin. diyosan o ayri .d

en başta ses kısma gibi tuşları yaptım ekranda üçgen içinde ünlem işareti var NE YAPPICAM?
  • sadece ünlem isaretimi yazi falan yok mu.. sarj seviyeniz yeterli degil mi .

• quote:

Orijinalden alıntı: arifakinti

sadece ünlem isaretimi yazi falan yok mu.. sarj seviyeniz yeterli degil mi .

hayır sadece ünlem var ve telefon simgesi var şarj %50
  • dedigim tuslara bastiginizda recover modda acilmasi lazim ve menüler gelmeli. sizin telefonda baya eskiymis :) youtubeye bu zamana kadar nasil girmis ona sasiriyom

• hizli baslatma diye bisey var mi ayarlarda eger varsa onu devre disi birakin. aklima bisey gelmiyo suan telefon baya eski menulerde farkli olabilir bu arada. bi bunuda deneyin olmasa manuel fabrika ayarlarina geri yukleyin

malesef
  • yabancı bi sitede *2767*3855# yapınca hard reset atılıyo gibi bi yazı vardı telefon acılıyo sonucunda ya kardayım yada zarar :D
    ve sorun devam ediyor
  • dün uykuya kalmisim kusura bakmayin. Aklima baska bisey gelmiyor. telefonda recovery mod mu yok acaba. eger yoksa oden ile yükleyebilirsiniz oda biraz karisik is. Yaninizda bi bilenden yardim alin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.