Şimdi Ara

YOUTUBE AÇILDI!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • YOUTUBE:VIDEOLARI BİZ KALDIRMADIK!

Youtube yetkililerince yapılan yazılı açıklamada, Türkiye'de bazı kullanıcıların Youtube'a tekrar erişebildikleri bilgisinin alındığı belirtilerek, bu gelişmelerin izlendiği kaydedildi.

Açıklamada, ''Türkiye'de kapatmaya neden olan videolar, Youtube tarafından değil, üçüncü bir kuruluş tarafından mevcut 'otomatik telif hakları şikayet' uygulamamız kullanılarak kaldırılmıştır. Bu şikayetin telif hakları politikamıza uygun olup olmadığı ile ilgili araştırmalarımız devam etmektedir'' denildi.

haber7

gene yasaklanır benden sölemesi
  • 3.Dünya ülkesiyiz işte bu da en basit kanıtıdır. 7000 yasaklı site şaka gibi
  • veetle tv yi acabilen var mı arkadaslar cok guzel bir siteydi dns ler ise yaramıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bluepower

siteler hala diğer 7000 tane site kapalı ne işe yarayacak açılsa youtube?

Youtube o 7000 sitenin en önemlisi senin işine yaramıyorsa youtube onu bilemem. Saçmasapan eleştiri yapıcam diye Youtube neye yarar falan diye komik sorular sormayın. Diğer kıçıkırık kapalı sitelere dnslerinizle girin.
  • ben kapalı oldugu günden beri rahat rahat girebiliyorum
  • bence kötü oldu. Zaten giren girebiliyordu. Şimdi işi olmayanında illaki yolu düşecek. Zaten az olan yurtdışı çıkışları daha da azalacak. Girmeyin arkadaş xD
  • Youtube canlı yayına geçiyor o zaman tüm maç yayınları oradan verilecek o nedenle bir kaç ay sonra yine yasakla karşı karşıya kalacağımıza adım gibi eminim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turexx

veetle tv yi acabilen var mı arkadaslar cok guzel bir siteydi dns ler ise yaramıyor

güncel proxy yayınlayan siteleri takip et oradan hızlı proxyleri kullandığın browsere tanıtım bağlanabilirsin şuan için en sağlıklı yöntem bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akibeel
    ben kapalı oldugu günden beri rahat rahat girebiliyorum

İste biz de giriyorduk ama kullandigimiz dnsler yuzunden internet cogu zaman yavasliyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: pichpunk

quote:

Orijinalden alıntı: akibeel
    ben kapalı oldugu günden beri rahat rahat girebiliyorum

İste biz de giriyorduk ama kullandigimiz dnsler yuzunden internet cogu zaman yavasliyordu

Doğru yavaslıyordu.ama şimdi dns ayarımı değiştirmicem.daha hızlı olur belki
  • youtube yasagi kalkmasina ragmen pc den youtube a giremiyorum. iphone dan baglanilabiliyor.. bir yerlerde girebilmek icin flush dns yapmak gerektigini okudum. konuyla ilgili bilgisi olan varmi? nasil yapilir? ise yararmi?
  • ben haberden sonraki günlerde otomatik DNS ile giriyordum ama bugun tekrar yasak uyarısı geldi otomatik DNS ile giremiyorum sizdede aynı sorun varmı yoksa bendemi böyle gözüküyor.
  • Sanırım gene kapatılmış. Ben giremiyorum sizde durum nasıl.

Edit : Düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord De Seis -- 20 Kasım 2010; 1:37:05 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.